Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Altay ile 3-3 berabere kalan Abalı Denizlispor'un teknik direktörü Yücel İldiz, maçı kayıpsız kapatmak istediklerini ancak aldıkları 1 puanın da önemli olduğunu söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Altay ile 3-3 berabere kalan Abalı Denizlispor'un teknik direktörü Yücel İldiz, maçı kayıpsız kapatmak istediklerini ancak aldıkları 1 puanın da önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İldiz, ligin son derece zorlu geçtiğini, Altay'ın da ikinci yarıya iyi başladığını belirtti.

Maça iyi başladıklarını dile getiren İldiz, "Öne geçtik ancak enteresan bir gol yedik. Bunun tekrar tekrar izlenmesini istiyorum. Yani bir serbest atış vardı rakibimiz başladı, ondan sonra tekrar aldılar hocam 'devam et' dedi. Rakibimiz tekrar topu tuttu, tekrar başladı. Bu pozisyon gitti gol oldu. Bu bizi ciddi şekilde demoralize etti tabii ki." diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, ikinci yarıda yaptıkları müdahalelerle daha olumlu oynamaya başladıklarını anlatarak, "Sağ olsun seyircimiz de desteğini sürdürdü. Üçüncü golü yedik ama buna rağmen oyunu bırakmadık. Birazcık daha süre olsaydı maçı kayıpsız kapatabilirdik ama özellikle ikinci 45 dakikadaki mücadelemiz... O puan belki de bizi şampiyon yapacak. En azından bugün baktığınızda liderliği korumuş olduk." ifadelerini kullandı.

Altay cephesi

Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar da güzel maç izlettikleri için iki takım oyuncularını kutladı.

İlk yarı bütün riskleri alarak geriye düştükten sonra ön tarafta oynamayı tercih ettiklerini aktaran Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Bunun neticesinde de 2 gol attık. İdmanlarda çalıştığımız golleri bulduk. İkinci yarıda aynı oyunu devam ettirdik. Üçüncü golü de bulduk ama ondan sonra anlamsız, pozisyon vermeden yediğimiz bir gol, 3-2'den sonra tabii ki ister istemez baskı yiyecektik. Bu da normaldi ama o anda hakem devreye girdi. Hakemlerle ilgili çok konuşmuyorum ama direkt sonucu etkiliyorlar. Bazı şeyleri de konuşmam gerekiyor. Lütfen üzerilerine alınmasınlar ama son haftalar yaklaşıyor, biraz daha dikkatli maç yönetirlerse... Yani belki penaltı olabilir, 7 dakika neyin uzatması onu bilmiyorum ama oyuncumu niye atıyorsun. Hiçbir şey yapmadı, fiili bir hareketi yok. Maçın direkt sonucuna etki etti. Kazanabilirdik ama bir puan da çok değerli burada."

Kaynak: AA / Spor

Yücel İldiz Denizlispor Altay Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title