Haberler

Lucescu Galibiyet Sonrası Konuştu: Oyun Yapısı Gelecek Adına Umut Verdi

Güncelleme:

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 1-0 kazanılan İrlanda maçının ardından konuştu. Lucescu, "Bu oyun yapısı bana gelecek adına umut verdi" dedi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İrlanda karşısında elde edilen galibiyetin ardından takımdan çok umutlandığını söyledi.

''GELECEK İÇİN BANA UMUT VERDİ''

Çok disiplinli bir oyun ortaya koyduklarını belirten Lucescu, ''Önemli bir zaferdi bizim için. İyi organize olduk, şutları atabildik. İkinci yarıda oyuncular değişince biraz ritim değişikliği oldu tabi. Gelecek için bana umut veren bir oyun yapısı ortaya koyduk. Ortaya koyduğumuz oyun organizasyonu beni umutandırdı. Bu sefer daha disiplinliydik. Herkes kendi bölgesini iyi savundu.'' dedi.

''OYUNU İYİ KONTROL ETTİK''

Rakibin çok sert oynadığını ama buna rağmen iyi cevap verdiklerini belirten tecrübeli teknik direktör, ''Oyunu daha iyi kontrol ettik. Fiziksel olarak güçlü bir rakibe karşı oynadık. Her şekilde savaştılar. Bazı oyun kurallarının üstünde daha sert bir şekilde bunu yaptılar.'' şeklinde konuştu.

''SADECE 3 GÜNÜMÜZ VAR''

Karadağ maçına hazırlanmak için sadece 3 günleri olduğunu söyleyen Rumen teknik adam, ''Giren oyuncular, oynayan oyuncular adına çok mutluyum. Karadağ da çok iyi bir ekip ve o maça hazırlanmak için 3 günümüz var.'' sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Karadağ Türkiye Spor Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500

Yorumlar (5)

zaman:

milli takımda kaliteli genç oyuncular var ama tecrübe yok tecrübeli topçularda da karakter yok bu adama zaman lazım . ölmezse eğer milli takımı bir iki seneye toplar

2
0
yanıtYanıtla
Duygusal insan:

Mircea lucescu ve futbolcular çok çalışmalıdır

1
1
yanıtYanıtla
Yanik Ahmet:

Birisi hocanin turk olmasi yazmis.cok iyi bildiginiz icin dunyada kazanacak kupa birakmadiniz be tabii

2
0
yanıtYanıtla
el turko:

bende genç olarak gelecekten umutsuzmumm neden hayat eskisinden daha zorr vergiler kdv ötv zamlar derkenn işçi adamın elinde bes kurus kalmıyor bu parayla napyıımm 3 cocukmu yapayımm karıyamı bakayımm

2
0
yanıtYanıtla
lucescu:

gelecekten umutluyum aldığım parayla sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title