Haberler

Lucescu: Aziz Yıldırım'la Görüştüm

Güncelleme:

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Aziz Yıldırım ile görüştüğünü itiraf etti.

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, transferi hakkında Fanatik gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Lucescu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile görüştüğünü söyledi.

"BİZE TERÖRİST DİYORLAR"

"Ukrayna'da düşman gibi muamele görüyoruz." diyen Lucescu, "Beşiktaş gibi büyük takımlar, Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın neresine giderse bir taraftar topluluğu onu destekler. Ancak Shakhtar Donetsk olarak biz Ukrayna'da düşman olarak görülüyoruz. Ayrılıkçı diyorlar, terörist diyorlar. Hak etmediğimiz yakıştırmalarla karşı karşıyayız. Ve bu tablo içinde futbol oynamaya, başarılı olmaya çalışıyoruz. Shakhtar, Zorya, Metalurg Donetsk, Chernomorets, Olimpik Donetsk, İlichivets. Hepimiz iç saha maçlarımızı Kiev'de oynadık. Dinamo Kiev şampiyon oldu ama maçlarının yüzde 80'ini evinde oynadı!' Savaşarak takımı bir arada tuttum." dedi.

"BIRAKIP KAÇAMAM"

Shakhtar Donetsk'le bir yılı daha olduğunun altını çizen Rumen hoca, "Bir yılım daha var. Başkana sözüm var. Ben kaçmam. Juande Ramos olaylar çıkar çıkmaz gitti ama ben dimdik ayakta durdum. Ben profesyonelliğimi değil, bu kez karakterimi ortaya koydum. Kaçmak çok kolaydı. Başkan Akhmedov'la bir durum değerlendirmesi yapacağız tabii ki. Futbolda neler olacağını kestiremezsiniz. Gülüyorum tüm bunlara. Ne arazisi. Türkiye'de yazılıp çizilince Romanya'da da çıktı bunlar. Hükümet yabancıya toprak satmıyor ki! Bunlar tamamen spekülasyon. Benim burada 8 senem geçti. Kolay mı öyle bırakıp gitmek! Bu kulübü bu şartlarda bırakıp gidemem." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE HAKSIZLIĞA UĞRADIM"

"Türkiye'de şampiyon yaptığım iki kulüp tarafından haksızlığa uğradım." diyen Lucescu, "Buna rağmen onları seviyorum. Türkiye, kalbimde güzel anılarla hatırladığım bir ülke. Türkiye'ye müthiş bir sevgim ve sempatim var. Şampiyon yaptığım iki kulüp tarafından haksızlığa uğramama rağmen onları seviyorum. Fenerbahçe ile görüştüm, evet. Ama yeni değil. Shakhtar ile Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kazandığımız maçın ardından sayın Aziz Yıldırım ile görüştüm ama çok geçti. Taraftarlar beni seviyor. İkincisi, Mircea Lucescu ismi iyi bir isim. Beraberinde iddiayı ve başarıyı getirir. İddia ve başarı da sponsorları ve bilet satışlarını olumlu etkiler. Ukrayna'da tam 23 kupa kazandım. Kulübüyle aşık olan insanlarla çalışmayı severim. Bizim başkanımız Rinat Akhmedov gibi. Beni buraya getirirken ki tavrı, bana davranışları ve sunduğu imkanlar... Kısa dönemli projeler bana göre değil. Bakın; Brescia'da 5 yıl kaldım. Kulübü, başkanı, taraftarı sevdim. Dinamo Bükreş'te de öyle. Gezinen bir adam olmadım. Shakhtar'da 11 yıldır görev yapıyorum." diye konuştu.

"FİKRET ORMAN'LA GÖRÜŞTÜM"

Beşiktaş'la ilgili durumu değerlendiren Lucescu, "Evet Fikret Orman'la, görüştük, konuştuk, tartıştık. Başkanı severim ve ona saygı duyarım. Ama yazdığınız gibi ortada ne atılan bir imza var, ne de verilmiş bir söz. Daha fazla ayrıntı istemeyin lütfen. Ne kadar daha böyle sağlıklı olacağıma bağlı. Başarıya hâlâ açım. Futbola olan tutkum devam ettiği sürece sahalarda olacağım. Futbolda ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Göreceğiz. Türkiye'yi, çok seviyorum. Kalbimde her zaman güzel anılarla hatırladığım bir ülke." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mircea Lucescu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Bakmadan Geçme

Hamster Combat ne zaman listelenecek? Kurban bayramının arefesinde oruç tutulur mu 2024? Kurban bayramı teşrik tekbirleri ne zaman başlar, nasıl yapılır 2024? Kurban kestikten sonra kılınan namaz nedir, var mıdır 2024? Kurban etinin kaçta kaçı dağıtılır 2024? 15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Tolgahan Demirbaş, savcıyı açık açık tehdit etti: Onlarla aynı safta olmayın

500

Yorumlar (9)

Büyük Türk emir TimurMobil-IOS:

Lucescu Fenerbahçe'de

1
4
yanıtYanıtla
Musti 66:

Bakin Arkadaslar olay söyle anladigim kadar Lucescu ukraynaya yatirim yapmis 11 milyon dollar kadar fikret ormanla aziz yildirimi bir araya getirip bu 11 milyonu kurtarmak istiyor anlayacaginiz kibar feyzo 5 milyon pesin 6 milyon tahsit kim öderse gülo onun olacak olay bu.

2
2
yanıtYanıtla
norsenli Mobil-ANDROID:

arkadas bune ya her yerde siyaset ya yasasin akp

3
1
yanıtYanıtla
Ahmet ay:

Adamın içerde yatırımı var dönse paraları yanacak bankadan çekmiyor savaşdan dolayı başkan dan parayı kurtarabilir se hemen dönecek Türk takımdan birine o fener beşiktas Galata değil derdi derdi oraya yaptığı yatırım ve çekmeceli paralar. .

3
0
yanıtYanıtla
urfali:

tamamda netice ne lucesku okudum satirlarda yaptiyin islerden bahsediyon turkiyede takim calistrib calisdirmiyacan dan bahsetmiyor gulub baskanlariyla her hoca konusur odami laf yani

1
1
yanıtYanıtla
Artik YETER:

Ne bu Yabanci lüksümüz bizim ne bu ; Lucescu da her gün haber her gün haber ayni sans i Aykut a ver Hamza ya ver Mesut Bakkal a ver daha var aslinda yari parasina bile ondan daha iyi basari saglar niceleri. isterseniz önce insanimiza deger verelim sevelim yipratma yerine yeter diyelim mi ?

1
0
yanıtYanıtla
Lucecu lucecuMobil-IOS:

Sen de bi takıma geleceksen gel gelmeyeceksen açıkla la ikide birde senin haberin çıkıyor

1
0
yanıtYanıtla
CnrmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam kendisine yapılan haksızlıkları bir bir çıkartıyor geliyom gelmiyom geliyom gelmiyom fenere mi gelsem gs ye mi gelsem yok bjk yemi gelsem bir yıl daha sözleşmem var tamam gelmiyo diyosun hooop fikret başkanla görüştüm gelsim mi acaba masallar masallarrrrr

1
0
yanıtYanıtla
PalmiyeMobil-IOS:

Linç askıdan bir halt olmaz dese de fenere yaramaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title