Haberler

Krize Neden Olan Umut Nayir, Tercihini Yeni Malatya'dan Yana Kullandı

Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında krize neden olan Umut Nayir transferi Malatya kulübü lehine sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında krize neden olan Umut Nayir transferi Malatya kulübü lehine sonuçlandı.

Dün Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in bir kez daha görüştüğü genç futbolcu Umut Nayir, sarı-kırmızılı kulüpte oynamayı kabul etti. Anlaşmayı duyuran Adil Gevrek, "Umut'un kulübüyle de görüştük. Burada Ak Parti Genel Başkan Yarımcısı Öznur Çalık'a da teşekkür ediyorum. Kendisinin bu transferde girişimleri oldu. Umut ile her konuda anlaştık, sadece kulübüyle görüşmemiz kaldı" dedi.

"FUTBOLCUNUN DA İSTEMESİ ÖNEMLİ"

İstanbul'da Umut ile yapılan görüşmenin ardından İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Adil Gevrek, "Umut konusunda en başından beri tavrımız netti. Ama bu süreçte Göztepe de devreye girdi. Biz Umut ile oturup son bir görüşme yaptık ve kendisiyle anlaştık. Burada Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık'a teşekkür ediyorum. En başından beri girişimleri oldu. Umut'un kulübü Osmanlıspor ile de anlaşacağımızı umuyorum. Tabi diğer taraftan Göztepe'nin de devrede olduğunu biliyoruz. Ancak futbolcunun da istemesi önemli. Söylediğim gibi biz Umut ile anlaştık. İnşallah kulübüyle de anlaşacağız ve Umut ayın yedisindeki kampımıza katılacak" şekkinde konuştu.

"SÜPER LİG'DEN BEKLEDİĞİMİZ FUTBOLCULAR VAR"

Transferdeki son durumla ilgili de konuşan Başkan Gevrek, "Burada Umut ile birlikte 7 nokta transfer yapacağız. Bunlardan bir tanesi Umut. Bana göre en önemli transfer. 6 tane nokta transfer daha olacak. Şimdi burada 'Bütün takımlar transfer yaptı, henüz bizim takımımız hiçbir şey yapmadı' diye tepki gösteren taraftarlarımız haklı. Belki geç kalındı gibi ama geç kalmamızdaki sebeplerden biri de bizim istediğimiz transferleri yapmak. Kuracağımız kadroda faydalı olacak futbolcular alacağız. Beklediğimiz oyuncular var. Bizim haber beklediğimiz futbolcular var. Süper Lig'den beklediğimiz futbolcular var. Yurt dışından görüştüğümüz ve prensipte anlaştığımız birkaç futbolcular var. Onları bekliyoruz. En kısa süre içerisinde bu 6 tane nokta transferi inşallah en kısa sürede bitirmiş olacağız. İsimleri imza atmadan paylaşmayacağız. Bir tanesinin ismi sosyal medyada var. Amutu ile prensipte anlaştık. Önemli bir forvet. Taraftarımız, camiamız sabırlı olsun. İnşallah en doğru transferleri yapacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Öznur Çalık İstanbul AK Parti Spor Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title