Haberler

Kriz giderek büyüyor! Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Fenerbahçe'ye demediğini bırakmadı

Güncelleme:

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında yaşanan olaylar konuştu. Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'ye karşı ağır ifadeler kullanarak, Trabzon'da Fenerbahçe'ye karşı bir alerji olduğunu ve Fenerbahçe'nin provokasyonlara başvurduğunu söyledi. İşte detaylar...

Trabzonspor Fenerbahçe mücadelesinin son düdüğünün ardından yaşananların yankıları sürerken, Bordo-Mavililerin eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe için çok ağır ifadeler kullandı.

Hacıosmanoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Kuzey Ekspres Gazetesi'ne konuşan Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe ile Trabzon'da yaptığımız karşılaşmalarda gergin olduğumuzda her zaman Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürüldü. Ne zaman sakin oynasak Fenerbahçe'ye karşı daha iyi oynuyoruz. Seyircinin maçı germesinin Trabzonspor'a faydası yok, zararı var. Sahaya suların atılması normal değil, tasvip etmiyoruz. Yaygara koparıyorlar maç neden tatil olmadı diye. Fenerbahçeliler polis arabalarını devirdiler, Galatasaray stadında bırakın su şişesini itfaiye sanki sahaya su tutuyordu." dedi.

"TRABZON'DA FENERBAHÇE'YE ALERJİ VAR"

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin 3. golünden önce faul olduğunu ve gerginliğe bunun neden olduğunu söyleyerek, " Trabzonspor'un VAR'daki arkadaşlardan şikayet etmesinin gerçek nedeni ortaya çıktı. O şahıs orada çay içmek için mi oturdu, golden önceki faulü görmüyor mu? O golü iptal etse, maç 2-2 devam etse taraftar sahaya girecek mi? Tamam golü attın yendin, İstanbul'da biz sevinmişiz ligin başı ortam gergin değil, orda da hakem haksızlıklarına uğramamıza rağmen yendik sevindik. O maçla bunu neden kıyaslıyorsun, maç başladı ortam gergin, Trabzon'da zaten Fenerbahçe'ye karşı normalde bir alerji var. Maç bitmiş, faulü vermemiş golü yemişiz, her taraf gergin stadın ortasında niye seviniyorsun git soyunma odasında sevin. Sevinmek hakları tamam ama ortam gergin, niye daha çok geriyorsun, el kol hareketleri yapıyorsun." sözlerini sarf etti.

"BOKSÖR MÜSÜN FUTBOLCU MU?"

Eski başkan, Fenerbahçe'nin provokasyonda bulunduğunu ifade ederek "Bir taraftar sahaya girdi, güvenlik görevlisi olan şahıs yere seriyor onu, senin futbolcun futbol takımının sporcusu mu yoksa boks kulübünün sporcusu mu, onların boks kulübü de var ben bunları anlayamadım. Güvenlik görevlisi taraftarı yakaladı etkisiz hale getirdi, daha neden vuruyorsun buna. O etkisiz hale getirmese sana saldırmaya devam etse vur. Sen yumruk tekme atıyorsun, ondan sonra taraftar sahaya giriyor, neden girmesin. Ayrıca sakat olan Mert Hakan yedek kulübesinde. Bunların hepsi provokasyon, neden getirip yedek kulübesine koyarsın.'' dedi.

"O FUTBOLCULAR TRABZON'DAN NASIL AYRILDI?"

Hacıosmanoğlu sözlerine devam ederek, "Futbolcu taraftarın kafasına tekme atıyor. Ankaragücü başkanı zavallı mı o zaman. O futbolcular Trabzon'dan adli işlem yapılmadan nasıl ayrıldı. Seyircimizin yaptığını da tasvip etmiyoruz. Bir suç işledik cezası var bunu çekeriz." ifadelerini kullandı.

"FETÖ'YE EN BÜYÜK DARBEYİ BEN VURDUM"

Fenerbahçe'yi FETÖ ile suçlayan Hacıosmanoğlu, "Ali Koç kurşunlanma olayını gündeme getirdi. Otobüs kurşunlanmasını FETÖ'ye bağladı, iki kulübün arasını da FETÖ açıyormuş, bıraksın gitsin. FETÖ ile siz kol kolaydınız. FETÖ'ye en büyük darbeyi ben vurdum. FETÖ'nün listesinde ben varım, siz gittiniz arkadaşlık yaptınız. FETÖ Fenerbahçe'yi neden ele geçirsin. FETÖ Trabzon ve Trabzonspor ile oyun oynayamaz, ancak sizin gibilerle oynarlar. Çünkü siz işlerine gelir arkadaş olursunuz, zaaflarınızı bulur oyun oynarlar. Biz FETÖ'yü de onun arkasındakileri CIA'yi de MOSSAD'ı da tanımıyoruz, biz öyle bir milletiz. Ali Koç basın toplantısı yapıyor, Trabzonspor'a da mavi boncuk dağıtıyor "FETÖ aramızı bozuyor" diyor. Ne FETÖ, ne köpekleri ne de arkada onları besleyenler, ne Trabzonspor'a ne de Trabzon'a hükmedemez. Sadece sizin gibi onların içinde olan zaaflarınızı teslim ettiğiniz için size oyun yapabilir bize yapamaz. O konuda başka kapıya." değerlendirmesinde bulundu.

"ÇEKİLİYORSAN ÇEKİL"

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin olası ligden çekilme durumu hakkında da konuşarak "Çekiliyorsan çekil, ön mü alıyorsun senin futbolcuların temize çıksın diye? 'Bizim oyuncularımıza fatura kesmeye çalışıyorlar' diyor. Biz kendimize faturayı kesiyoruz 10 -20 maç kapatın sahamızı hata yaptık. Senin oyuncun boks kulübünün sporcusu mu, futbol takımının sporcusu mu, uçan tekme atan tekwando takımının sporcusu mu? Bunlar şark kurnazı. Önlem almaya çalışıyorlar, federasyon o görüntülere göre futbolculara ceza verecek. Kamuoyunu geriyorlar "bak biz ligden çekiliriz, misketlerimi alır giderim" nereye gidiyorsanız gidin, kim şampiyon olursa olsun bizi ne ilgilendiriyor. Fenerbahçe ile şampiyonlukta yarıştık şampiyonluğumuzu çaldılar, Fenerbahçe ile yarışırken Galatasaray kaç kez Trabzon'da yendi bizi şampiyonluktan etti. Bu spordur Galatasaray ile nasıl yarışırsanız yarışın biz dışındayız. Trabzonspor Fenerbahçe maçları kainat sürdüğü sürece böyle devam edecek, bizim elimizden şampiyonlukları çaldınız." dedi.

"ALLAH BELANIZI VERDİ"

İbrahim Hacıosmanoğlu, konuşmasını "Böyle iğrenç bir sezon daha görmedim. İki takım var gerisi figüran mı? Her hafta bir kötülük yapacaksınız puan alacaksınız, şampiyon olacaksınız. Olmayın şampiyon, namussuz şampiyonluğun ne faydası var sana. Kul hakkı yiyerek şampiyon olmanın ne faydası var. Ne oldu 2011'de çaldınız şampiyonluğu Allah belanızı verdi" sözleriyle noktaladı.

Haberler.com / Bilal Ceran - Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Trabzon Alerji Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Elvin Mammedov:

İbrahim Hacıosmanoğlu bunları acıklarken saat kaçdı cünkü bi saaten sonra beyin hücreleri calışmıyorda genel olarak

216
125
yanıtYanıtla
İTİBAR FANİ:

Bir GS li olarak, bu adamdan pek haz etmem ama gerçekleri söylemiş.

111
203
yanıtYanıtla
Tahsin Kırma:

Galatasaray in yedek lastiği bunlar.

202
87
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Sen kimin tekerleğisin

yanıt35
yanıt17
Resul Altıntaş:

Verin misketlerini çekilsinler. Sahaya inen tek seyircinin üstüne yürüyen Fenerbahçeli futbolcular. Bunu gören seyirci sahaya inmeye başlıyor.

96
141
yanıtYanıtla
Turan AYDIN:

niye sahaya iniyor sebep ne bilmiyormu inmiyeceğini

yanıt49
yanıt10
Asil Türk:

Cimbomun arka tekeri olan takimin psikopat eski başkanı.Seni Fener stadında stattan çikartmadigimiz günleri unutmuş gibisin.Senin çapın Fenerbahceye laf söylemeye yetmez

129
63
yanıtYanıtla
Bayram Aydin:

Helal olsun ????????????

64
108
yanıtYanıtla
Mustafa ÇİFÇİ:

NE HAK, NE HUKUK, NE DE ADALET. Bunların hepsi mi PSiKOPAT... Baktıkları tek yer kendi açıları. Hepsinde birer at gözlüğü... Tam bir psikopat bakış açısı... İşlerine geleni görüp yalan yanlış inanıp, sonra Allah'ın emri gibi ölümüne ona inanıyorlar. İşte bu tam bir Psikopatlıktır. Bunlarla neyi nasıl konuşacaksın...

121
30
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Güzel bir yorum. Sanırım kendini anlattın.

yanıt10
yanıt12
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title