Haberler

Kritik maçta kazanan Karacabey Belediyespor

Güncelleme:

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde namağlüp liderliğini sürdüren Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, bu hafta zorlansa da kazanmayı bildi.

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde namağlüp liderliğini sürdüren Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, bu hafta zorlansa da kazanmayı bildi. Deplasmanda Turgutlu Belediyespor ile karşılaşan efeler, maçtan 2-3'lük skorla galip ayrılarak, 7. haftayı da lider tamamladı.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanan müsabakayı; CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da takip etti. 25-20, 23-25, 24-26, 25-22 ve 14-16'lık setlerle tamamlanan ve kıran kırana geçen maçta Karacabey Belediyespor kazanmasını bilirken, maç sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi.

Özellikle maç 2-2 devam ederken, protokolden hakemi etki altına almaya çalışan tribün ile Karacabeyli voleybolcular arasında gerginlikler yaşanırken, Karacabey ekibi sakinliğini koruyarak maçı kazanmasını bildi.

Maçın ardından açıklama yapan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Cengiz, "Tansiyonu son derece yüksek olan maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Ligde 7'de 7 yaparak liderliğimize devam ediyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Karacabey'imizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Her branşta iddialı

Karacabey Belediyespor'un her branşta olduğu gibi voleybolda da iddialı olduğunu belirten Belediye Başkanı ve kulübün şeref başkanı Ali Özkan ise, takımla gurur duyduklarını ifade ederek, voleybol takımını ilçeye yaşattığı mutluluktan dolayı tebrik etti.

Öte yandan Karacabey Belediyespor, pazar günü saat 15.00'de evinde Kütahya Belediyespor'u ağırlayacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karacabey voleybol Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title