Haberler

Kredisi giderek azalıyor! Icardi'ni Prag maçındaki istatistikleri görülmedik cinsten

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin son haftalardaki performans düşüklüğü sürüyor. Arjantinli futbolcu, dün akşam oynanan Sparta Prag maçında 90 dakika sahada kalmasına rağmen mücadeleyi isabetli şut atamadan tamamladı.

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, başarılı performansını son haftalarda sürdüremiyor.

ŞUT BİLE ATAMADI

Arjantinli yıldız futbolcu, dün akşam oynanan ve 4-1'lik yenilgi sonrası Avrupa'ya veda ettikleri Sparta Prag maçında 90 dakika sahada kalmasına rağmen mücadeleyi isabetli şut atamadan tamamladı.

Kredisi giderek azalıyor! Icardi'ni Prag maçındaki istatistikleri görülmedik cinsten

BU SEZONKİ PERFORMASI

Sarı-kırmızılı forma ile bu sezon toplamda 35 maça çıkan yıldız futbolcu Mauro Icardi, söz konusu maçlarda 20 gol atarken 9 da asist sergiledi.

Kredisi giderek azalıyor! Icardi'ni Prag maçındaki istatistikleri görülmedik cinsten

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Mauro Icardi Sparta Prag Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

harun yakar:

Balonu çok şişirirsen patlar..

85
34
yanıtYanıtla
İstanbul Silivri:

Hemen akıllara Hande Yener'in o şarkı sözü geliyor. Senin aşkın balondu söndü

58
26
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

icardiyi 10 numara gibi oynatırsan şut çekemez tabi. ceza sahasında 2 defa topla buluştu adam. onda da 4 adam bastı anında nereye şut çeksin. avrupa sahnesi orası türkiye ligi değil. tabi rakibi küçümsemekte cabası. her zaman söylerim biz real bayern ayarında takımlarla eşleşelim. yeniliriz falan ama en azından iyi futbol oynarız.

32
13
yanıtYanıtla
eymen şener:

Okan hocanın diziliş yanlışlarından oda nasibini aldı ve mutsuz hoca ısrarla ortasahasiz oynamaya çalışıyor bu takımın orta sahası ve beyni mertens ondan top çıkacak nokta sagdakileri sola soldakileri saga alıyor takım 90 dk da çorbaya dönüyor karsiisndada Anadolu takımı yok direcli takımlar bu Galatasaray'ı rahat yener ben dün keremi 30 da çıkarır zahayi alır kırmızıdan sonra hemen icardiyi alıp olivieroyu koyardım belki şansımız olurdu gölün geleceği belliydi allahttan 4-1 bitti fark acilirdi

13
5
yanıtYanıtla
Adem yakar yakar:

haklı yönün varda mertens yaşlı adam anca 30 bilemedin 45 dakıka oynabiliyor. sag bek sol bek olmayınca ilerde barışta Kerem de etkisiz kaldı. zaha girdi birşey yapamadı. yazın zaha zhec gerek yok gitsin. iyi bir 10 numara bir sağ bek. icardi iyi bir golcü olabilir amaiyi bir oyuncu degil. bize koşan adam geçen bir forvet ve yedek forvet lazım. yeni gelen forvette iyi deegi. ama sol bek iyi gibi

yanıt13
yanıt2
Sinan Bulduk:

Arkadaş bu adam her maça ilk 11 başlar , oyundan çıkarılamaz diye bir madde mi var sözleşmesinde..Adam haftalardır yokları oynuyor , formsuz..Penaltı olacak da gol atacak…

16
2
yanıtYanıtla
Cim bom:

4231 le devam edersen daha cok kaybedersin

12
2
yanıtYanıtla
İsmail Esmer:

Sağ sol yok orta açan yok pas veren yok adam neye vursun pas atılmıyor passs

9
4
yanıtYanıtla
SEYİT MUHAMMED:

Fenerbahçe maçına hazırlıkları tamamlamış icardi

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title