Haberler

Konyaspor Başkan Adayı Ömer Korkmaz, Genel Kurul Öncesi Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Konyaspor'da 27 Kasım Pazartesi yapılacak genel kurul öncesi mevcut yönetimde futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Ömer Korkmaz başkan adaylığını açıkladı. Korkmaz, yeni bir yönetimle Konyaspor için mücadele edeceklerini ve destek beklediklerini belirtti.

Konyaspor'da 27 Kasım Pazartesi yapılacak genel kurul öncesi mevcut yönetimde futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Ömer Korkmaz başkan adaylığını açıkladı.

Konyaspor Başkan Adayı Ömer Korkmaz, bir otelde basın toplantısı düzenledi. Korkmaz, bir yola çıktıklarını belirterek, "Yeni bir yönetimle, Konyaspor için yapılması gereken neyse, canla başla mücadele edecek bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Konyaspor'da zor bir süreç, ateşten gömlek dediğimiz bir süreç var. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Hepimizin dediğimiz Konyaspor'a kızabiliriz ama küsmeyiz. Bunların hepsini bitirecek, hep birlikte yeniden Konyaspor'u ayağa kaldıracak, camianın desteği olmadan bunun olmayacağının farkındayız. Gerçekten süreç zor olduğu için şu anda Konyaspor'a bir yönetim kurulu oluşturmak bile bizim adımıza çok zor. Çünkü sadece yönetici ararken birileri bizim yanımızda dursun diye yönetim kurulu oluşturmaya çalışmıyoruz. Gerçekten birlikte ve beraber güçlü bir yönetim oluşturmak için abiler, arkadaşlar, dostlar seçip öncelikle birbirimize sırtımızı dönebileceğimiz bir ekip olmayı hedefliyoruz. Devamında ekonomik sorunlarımız var. Konyaspor'un da en çok konuşulan meselesi bu. Bu dönemde taşın altına eline sokacak her arkadaşımız, her abimiz bizim için çok değerli. Sadece yönetim kurulu adına değil, şehrin tüm sanayisinden, ticaretinden, taraftarından herkesin gücü neye yetiyorsa destek istiyoruz. Tabii ki eleştiriler de olacak. Devamında bizler de iyi şeyler yapamayacağız belki, hatalarımız olacak ama bu dönemde daha çok yapıcı, tüm şehirden destekleyici, maddi manevi bize destek olacak her şeye ihtiyacımız var. Genel kurulda adayız. Herkesin desteğini bekliyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ömer Korkmaz Konyaspor Futbol Ömer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title