Haberler

Konya Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumhuriyet'i hedef alan sözleri nedeniyle açığa alındı

Güncelleme:

Konya Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım nedeniyle açığa alındı. Özince, "Hakkınızı helal edin, Osman Gazi, Orhan Gazi! Yedi düvelin birleşip yıkamadığı emanetinizin bugün son günü" sözlerle Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef alan bir mesaj paylaşmıştı.

Konya'da sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle açığa alınan Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince hakkında idari soruşturma başlatıldı. Özince, "Hakkınızı helal edin, Osman Gazi, Orhan Gazi! Yedi düvelin birleşip yıkamadığı emanetinizin bugün son günü" sözlerle Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef almıştı.

PAYLAŞIMI SKANDAL

Edinilen bilgiye göre, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Cumali Özince, sosyal medya hesabından "Hakkınızı helal edin, Osman Gazi, Orhan Gazi! Yedi düvelin birleşip yıkamadığı emanetinizin bugün son günü" paylaşımında bulundu.

Konya Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumhuriyet'i hedef alan sözleri nedeniyle açığa alındı

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün paylaşımdan haberdar olması üzerine Özince hakkında Konya Valiliğine yazı gönderildi. Valilik kararı ile açığa alınan Cumali Özince hakkında idari soruşturma başlatıldı.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Cumali Özince'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımıyla ilgili olarak ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Medya Osman Gazi Orhan Gazi Türkiye Gençlik Ereğli Ereğli Ereğli Konya Spor Sosyal Medya Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title