Haberler

Kocaeli'de A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Final Maçı Dev Ekranda İzlenecek

Güncelleme:

Kocaeli'de A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda çıkacağı final maçı dev ekranda canlı olarak izlettirilecek. Kocaeliler, Filenin Sultanları için tek yürek olacak.

Çine Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda çıkacağı final maçını dev ekranda vatandaşlara canlı olarak izlettirecek. Çine halkı, Filenin Sultanları için Kuvayı Milliye Parkı'nda tek yürek olacak.

Filenin Sultanları, 3 Eylül pazar günü (yarın) final maçında Sırbistan ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Çine Belediyesi, final maçını Kuvayı Milliye Parkı'na kurulacak dev ekranda canlı olarak izlettirecek.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Çine'mizde voleybol şampiyonasının final maçını hep birlikte izlemek için dev ekran kuruyoruz. Yarın akşam bu büyük gururu yaşamaya filenin sultanları için tek yürek olmaya davet ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Türk Bayraklarıyla Kuvayı Milliye Parkı'mıza bekliyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Spor

Filenin Sultanları Voleybol Kocaeli Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title