Haberler

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması

"Ligde kalmamız, şampiyon olmak gibi büyük bir başarıdır"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un başkanı Volkan Can, ligde kalmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Kırklarelispor olarak ligde kalmamız, şampiyon olmak gibi büyük bir başarıdır" dedi.

Sezonun son haftasında yarın Gaziosmanpaşa ile yapacakları maçı AA muhabirine değerlendiren Can,  iç sahadaki mücadelede 3 hedeflediklerini ifade etti.

Uzun bir lig maratonunun geride kaldığını, sezonun ilk haftasından bu yana Kırklareli'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan Can, şunları kaydetti:

"Kırklarelispor olarak ligde kalmamız, şampiyon olmak gibi büyük bir başarıdır. Sezon başından bu yana çok iyi mücadele ettik. Çıktığımız her maçta Kırklareli'ni temsil ettik. Kulüpte emeği geçen başta futbolcularımız olmak üzere herkesi kutluyorum. Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını tamamladık. Ligin son maçında 3 puan kazanmak istiyoruz. Futbolcularımız bu ciddiyetle karşılaşmaya çıkacak. Mücadeleyi kazanarak taraftarımıza 3 puan armağan etmek istiyoruz." - Kırklareli

Kaynak: AA / Spor

Kırklarelispor Gaziosmanpaşa Volkan Can Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title