Haberler

Kırklarelispor'da Transfer

Kırklarelispor, Aydın 1923'ten Samet Kumbaşı ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor, Aydın 1923'ten Samet Kumbaşı ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Volkan Can, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Güçlü bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirten Can, Kumbaşı ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti. Takımı ileriye götürecek futbolcular aradıklarını dile getiren Can, şöyle konuştu:

"Değerli bir futbolcu Samet Kumbaşı'yı kulübümüze kattık. 2 yıllık sözleşme imzalayarak Kırklarelispor çatısı altına aldık. İnşallah takımımız ve kulübümüz için hayırlı olur. Bu yılki hedef çıtamızı yükselttik. Takımımızı daha da ileriye götürecek futbolcuları arıyoruz. Güçlü bir ekip, kadro kurarak ligde en iyi şekilde mücadele etmek istiyoruz."

Kumbaşı da Kırklarelispor'la anlaşma sağlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "İyi bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Burada inşallah her şey daha güzel olacak. Başkanımıza, takımımıza ve kulübümüze faydalı olacağıma inanıyorum. Herkese layık bir şekilde Kırklarelispor'u hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu.

Kırklarelispor Genel Menajeri Abdurrahman Güneş de iç ve dış transferde görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Spor

Kırklarelispor Volkan Can Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title