Haberler

Kaan Ayhan: Bayern Münih'i hatalara zorlarsak şansımız var

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan, Bayern Münih maçı öncesi yaptığı açıklamada, Bayern Münih'i hatalara zorlamaları halinde şanslarının olduğunu söyledi. Ayhan, iyi bir performansla taraftarları önünde iyi bir maç oynamak istediklerini belirtti.

Kaan Ayhan Bayern Münih'i hataya zorlarsak bizim de şansımız var

Beni buraya getirmelerinin en büyük nedenlerinden birisi de bu

Sezer AFŞAR-Sacit GÖNCÜ İSTANBUL, (DHA)- Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan, Bayern Münih, küçük hataları hemen cezalandırıyor. Eğer Bayern Münih'i hatalara zorlarsak bizim de şansımız var. Elimizden geldiğince iyi bir performansla taraftarımızın önünde iyi bir maç oynamak istiyoruz dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3'üncü maçında yarın Bayern Münih'i konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde saat 19.45'te başlayacak karşılaşmada İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak. Karşılaşma öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu. Kolay bir maç olmayacağını dile getiren Kaan Ayhan, Şampiyonlar Ligi'ne baktığınızda kolay bir maç yok. Yarın da her zamanki motivasyonla maça çıkacağız. Skorla ilgili önemli şeyler var. Bayern Münih, küçük hataları hemen cezalandırıyor. Eğer Bayern Münih'i hatalara zorlarsak bizim de şansımız var. Elimizden geldiğince iyi bir performansla taraftarımızın önünde iyi bir maç oynamak istiyoruz diye konuştu.

BENİ BURAYA GETİRMELERİNİN EN BÜYÜK NEDENLERİNDEN BİRİSİ DE BU

Farklı pozisyonlarda görev almasının kendisi adına bir sorun teşkil etmediğini belirten tecrübeli oyuncu, Takımın kalitesi geçen sene de yüksekti, bu sene daha yüksek bir seviyede. Herkesin her pozisyonda iyi bir performans göstermesi gereken bir ortam var. Kendi adıma mutluyum. Son maçlarda ilk 11'de yer aldım. Umarım hocamı da mutlu etmişimdir. Stoperde olsun orta sahada olsun, ben görevimi yerine getirip maçtan maça üstüne koymak istiyorum. Pozisyon açısından benim açımdan bir fark yok. Beni buraya getirmelerinin en büyük nedenlerinden birisi de bu. Takım içerisinde büyük bir rekabet var. Ben de bunun bir parçasıyım şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bayern Münih Kaan Ayhan Münih Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title