Haberler

    Juventus Roma'yı Tek Golle Geçti

    Serie A'da günün en önemli maçında AS Roma'nın konuğu olan şampiyon Juventus, Osvaldo'nun attığı golle karşılaşmadan 1-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.

    İtalya #39;da 37. hafta karşılaşmaları geride kalırken, haftanın belkide sonucu en çok merak edilen maçında Juventus ev sahibi AS Roma #39;yı 0-1 yenmeyi başardı.

    Oldukça sert ve tempolu geçen maçta her iki takım da birçok pozisyona girerken daha baskılı gözüken taraf ev sahibi AS Roma #39;ydı. Juventus #39;ta sahaya kaptan olarak çıkan Giorgio Chiellini, başkent temsilcisinde ise Destro Pjanic Totti ve Torosidis sarı kart gördüler.

    Karşılaşmanın tek golünü 90+4 #39;te eski bir AS Roma #39;lı ve oyuna sonradan dahil olan Pablo Osvaldo atarken konuk ekip bir de rekorun sahibi oldu. Juventus bu galibiyetle beraber kendi tarihinde ilk kez 99 puana ulaştı.

    Serie A #39;da son haftaya girilirken, AS Roma kendi evinde aldığı bu mağlubiyetle şampiyon Juventus #39;un 14 puan gerisinde kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Juventus İtalya Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title