Haberler

İngiltere Kraliçesi Arsenal'lileri Çaya Davet Etti

İngiltere Premier Ligi Ekiplerinden Arsenal'de Bazı Oyuncu ve Yöneticilerin İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'e Çaya Davet Edildikleri Bildirildi.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de bazı oyuncu ve yöneticilerin İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'e çaya davet edildikleri bildirildi.

Arsenal'in yeni stadyumu Emirates'in açılışına daha önce katılacağını açıklamasına rağmen katılmayan Kraliçe 2. Elizabeth, Arsenal'lilerin gönlünü sarayında vereceği çay davetiyle almaya çalışacak. Ekim ayındaki açılışa sırt ağrıları nedeniyle katılmayan ve yerine Prens Philip'i gönderen Elizabeth'in çay davetinde aralarında Arsenal kaptanı Thierry Henry, teknik direktör Arsene Wenger ve bazı yöneticilerin katılacağı ifade edildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Buckingham Sarayı'ndan bir sözcü, "Kraliçe, Arsenal'in yeni stadyumunun açılışına katılamadı. Ancak onun sırt ağrıları vardı. Majeste, bu nedenle Buckingham Sarayı'nda Arsenal'lilerle çay davetinde buluşacak" dedi.

Arsenal, sezon öncesinde, kendisine 93 yıl ev sahipliği yapan Highbury Stadyumu'nun yerine yeni yapılan Emirates Stadı'nı kullanmaya başlamıştı.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title