Haberler

İngiliz Basını: Galatasaray Henry'nin Peşinde

Güncelleme:

İngiliz basını, Galatasaray'ın ABD Ligi'nden ayrılmaya karar veren Henry'yi transfer etmeyi kafasına koyduğunu yazdı.

Dünyanın en büyük radyo spor kanalı sayılan Talksport'un internet sitesinde yayımlanan, " Galatasaray, Arsenal efsanesi Henry'nin Türkiye'de oynamasını istiyor" başlıklı habere dayalı olarak BBC televizyonu, Amerika'da 4.5 yıl kaldıktan sonra New York Red Bulls'dan ayrılmaya karar veren ünlü Fransız oyuncunun futbol hayatına Arsenal'de hoca olarak devam edip etmeyeceğinin manşetlerden düşmediği bir dönemde, Galatasaray'ın 37 yaşındaki futbol efsanesine futbolcu olarak talip olduğunu bildirdi.

"GALATASARAY'IN UMUDU VAR"

Arsenal'in bugüne kadarki en büyük golcüsüyle, futbolculara büyük paralar veren Ligue1 takımları Monaco ve Paris Saint Germain'in ilgilenmesinin ardından Galatasaray'ın onu ikna etmekte umutlu olduğunu yazan Allsport, 19 kez Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'ın son yıllarda Wesley Sneijder, Didier Drogba gibi yıldızları oynatmayı başardığına, şimdi de Henry'i transferlerine eklemeyi kafasına koyduğuna dikkat çekti.

"HENRY DEVAM EDERSE GALATASARAY'A GİDECEK"

37 yaşındaki Thierry Henry'nin futbola devam edip etmeyeceğinin netleşmediğini yazan Allsport ise, "Henry futbola devam etmek isterse, Galatasaray transferini gerçekleştirmeye hazır" yorumunu yaptı. Ayrıca, buna karar verirse onu hoca olarak kulüpte görmek isteyen Arsenal taraftarlarının hayal kırıklığına uğrayacağı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Thierry Henry Galatasaray Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (11)

fenerMobil-ANDROID:

dedesinide mezardan transfer edin ezikler

3
5
yanıtYanıtla
hasan63Mobil-ANDROID:

ayip be. gsyi ne hale getirdiler. once adam gibi teknik direktor getirsinlet.

2
6
yanıtYanıtla
pral:

iyi haber ama galatasaray iyi değil ilk ona çare olunması lazım. patlayan barajı yagmurla dolduramazsın

1
5
yanıtYanıtla
HamzabeyliMobil-IOS:

Monaco ile paris reklam amacli alabilirler zengin kulupler bunlar ayni bundan bi kac sene once beckham i psg nin aldigi gibi..! Am galatasaray bu ekonomi ile unutsun reklami falan takima faydali adam alsinlar..

1
3
yanıtYanıtla
adanali keremMobil-ANDROID:

adam gibi tek.direktorden kastiniz ney acaba.hamza hoca adam gibi adam

1
0
yanıtYanıtla
Zuhtu..atarMobil-ANDROID:

ya bu adam..hernry denen adamin ne isi var.gs gelirse ssk dan emekli olsun..manyakmi bunu getirecekler..yakinda bu herif bastonla gezer...rot op

1
0
yanıtYanıtla
Zuhtu..atarMobil-ANDROID:

bence bagkurdan emekli olacak henry..

0
0
yanıtYanıtla
gökhan:

drogbada kaç yaşında ama oynuyor adam bu tür oyunculardan gençler profosyenelliği ögrense yeter

0
0
yanıtYanıtla
..:

tam cincona göre futbolcu 38 inde gelsin 2 yıl oynar hatta buraktan formayı alır bence

0
0
yanıtYanıtla
ömer yüksel:

siz oyuncudan ne anlarsınız . D öyle kaliteli oyuncunun gs de ne isi var keske bjk ye gelsede size karsı attıgı atacagı gollerle türkleri büyülesin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title