Haberler

Güreş: 23. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Turnuvası

Güncelleme:

Güreşte İstanbul'da düzenlenen 23. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Turnuvası'nda ikinci gün müsabakaları yapıldı.

Güreşte İstanbul'da düzenlenen 23. Uluslararası Gençler Şampiyonlar Turnuvası'nda ikinci gün müsabakaları yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, organizasyonun ikinci gününde mindere çıkan milli sporculardan kadınlar 50 kiloda Zehra Demirhan altın, Zerda Demir gümüş, 55 kiloda Melda Dernekci gümüş, Nazar Kaya bronz, 59 kiloda da Selvi İlyasoğlu altın madalyanın sahibi oldu.

Kadınlarda 65 kiloda Yağmur Çakmak altın, 72 kiloda Nazar Batır altın, Vahide Nur Gök ise bronz madalyaya uzandı.

Erkekler grekoromen stilde 55 kiloda Emin Çakır gümüş, Mücahit Tiryaki bronz, 63 kiloda İsmail Oruçoğlu gümüş, Azad Sarıyar ve Cevatcan Canlı bronz, 72 kiloda Lezgin Ceki gümüş, Ömercan Doğan ve Mansur Barga bronz, 82 kiloda Samet Yaldıran gümüş, Ömer Tatar ve Furkan Tas bronz, 97 kiloda ise Osman Ayaydın gümüş, Mustafa Olgun da bronz madalya kazandı.

Erkekler serbest stilde 57 kiloda Ahmet Karavuz altın, Muhammed Karavuz gümüş, 65 kiloda Özgür Gök gümüş, Eren Duran bronz, 74 kiloda Taner Garip altın, Mertcan Damatoğlu ve Halit Özmuş bronz, 86 kiloda Muhammed Gül bronz, 97 kiloda Polat Polatcı altın, Mücahit Çelik gümüş ve Emin Demir bronz madalyanın sahibi oldu.

Organizasyonda yarın milli güreşçilerden kadınlar 53 kiloda Emine Çakmak, 57 kiloda Elvira Kamaloğlu, 62 kiloda Merve Karadeniz, 68 kiloda Nesrin Baş ve 76 kiloda Kader Tekin, altın madalya için mücadele edecek.

Erkekler serbest stilde ise 61 kiloda Hamza Zopalı, 79 kiloda İsmail Küçülsolak, 92 kiloda Murat Sevmiş, 125 kiloda da Adil Mısırcı ve Efe Anıl Al, altın madalya için mindere çıkacak.

Erkekler grekoromen stilde 60 kiloda Mert İlbars ve Seyitcan Beytekin ile 130 kiloda Atalay Aydemir ve Hamza Bakır, finalde karşı karşıya gelecek. 67 kiloda Fatih Sarıkaya, 77 kiloda Şahan Acar ve 87 kiloda Emircan Arslan da finalde boy gösterecek.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Türkiye Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title