Haberler

    Güney Kore Milli Takımı Antalya'da Kampta

    Güney Kore Milli Takımı, Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası öncesi Antalya'da kampa girdi.

    Güney Kore Milli Takımı, ilk kampını Serik ilçesine bağlı Belek Turizm  Merkezi'ndeki bir otelde teknik direktör Shin Tae-yong tarafından kadroya  çağrılan 24 oyuncu ile gerçekleştiriyor.
    Belek'te kamp yapan Moldova Milli Takımı ile oynadığı hazırlık maçını  1-0 kazanan, 31 Ocak'ta Jamaika ve 3 Şubat'ta ise Letonya ile karşılaşacak Güney  Kore Milli Takımı, Antalya'da 12 gün kalacak.
    İlk hedef gruptan çıkmak
    Teknik direktör Shin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Dünya  Kupası öncesi ilk kamplarını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Dünya Kupası'nda  ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Ondan sonra neler olacağına bakacağız. Şu anda  kupada hangi futbolcuların oynayacağı belli değil. Kampların ardından ideal  kadroyu oluşturacağız." diye konuştu.
    Yoğun maç temposu nedeniyle kampa katılamayan İngiltere Premier Lig  ekibi Tottenham'ın golcüsü Güney Koreli Son Heung-min'in, takımının önemli  oyuncuları arasında yer aldığını dile getiren Shin, futbolcunun performansından  memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Güney Kore Antalya Moldova Belek Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title