Haberler

Gerets'e Ayıp Ettik

"Camia İçinde Erik Gerets İyi mi, Yoksa Kötü Hoca mı Diye Tartıştık. Bunu Yönetimde Biz Bile Yaptık. İşte Bu Sezonki En Büyük Yanlışımız Bu Oldu. Yani Gerets'in Arkasında Durmadık."

"Camia içinde Erik Gerets iyi mi, yoksa kötü hoca mı diye tartıştık. Bunu yönetimde biz bile yaptık. İşte bu sezonki en büyük yanlışımız bu oldu. Yani Gerets’in arkasında durmadık."

"GALATASARAY’da 5 aydır yönetim kurulu toplantılarına girmiyorum" dedi... Herkes onu yönetime küsmüş, çalışmıyor zannetti. Ancak 5 dönem idarecilik yapmış olan Celal Gürcan, G.Saray Kalamış Tesisleri’ni yeniden hayata geçirdi. Tam 1.5 milyon dolara mal olan tesislerde sorularımızı yanıtlayan Gürcan, G.Saray’da sürekli tartışılan liseli-alaylı tartışmalarına da açıklık getirdi. G.Saray Lisesi mezunu olan Celal Gürcan şöyle konuştu:

"G.Saray, ben G.Saraylıyım diyen herkesindir. G.Saray Lisesi diploması olan bu kulübün asıl sahibi değildir. G.Saray’da liseli-lisesiz ayrımı yoktur. Bunlar ancak G.Saray’ı karıştırmak için ortaya çıkar. Mesela şu anki yönetimde lisesiz oranı daha fazla."

Polat’ı eleştirmeleri yanlış

Birçok G.Saraylı idarecinin Adnan Polat ve yönetimin tutumunu eleştirip istifa etmesiyle ilgili olarak şu yorumu yaptı: "Adnan Polat’ın kulübü tek başına yönettiği iddialarına asla katılmıyorum. Yönetimde her yöneticinin ayrı bir görevi vardır. Futbolun patronu ve idarecisi isen daha ön planda olursun. Bazıları da geri planda kalır. Ancak hepsi G.Saray için yapılır. Bana göre bu konuda kimsenin şikayet hakkı yok. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Ben yönetim kurulu toplantılarına gitmiyorum. Ama burada, Kalamış’ta üzerime düşen görevi yapıyorum."

Gürcan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sene şampiyon olabilirdik. Kimse G.Saray’ın şampiyonluğu hayaldi demesin. Kadromuz zengindi ve tecrübeli isimlere sahiptik. Ama açık konuşalım konsantre olamadık. Yönetim şampiyonluğa inanmaz ve teknik direktörünü yargılarsa futbolcular hiç inanmaz.

Erik Gerets gitti ama biz ona yönetim olarak yanlış yaptık. Buna ben de dahilim. Kendi teknik direktörümüzü sorguladık. Camia içinde Erik Gerets iyi mi, yoksa kötü hoca mı diye tartıştık. Bunu yönetimde biz bile yaptık. İşte bu sezonki en büyük yanlışımız bu oldu. Yani Gerets’in arkasında durmadık. Yanlış her yönetimin kaderinde vardır. Ancak doğrularınızın daha fazla olması gerekir.

Kalli 2. Derwal olacak

G.Saray’da bir kere yeniden yapılanma şart. Bu da gençleşerek uygulamaya koyulacak. Bunu da Feldkamp başaracak. Hala bize Kalli’nin yaşından bahsediyorlar. Bize ne yaşından. Avrupa’da bu yaşı geçmiş başbakanlar ülkelerini yönetiyor. Kalli mi G.Saray’ı yönetemeyecek? O tecrübesini akıtacak. inanıyorum. Kalli neden 2. Derwal olmasın. Bence bunu başaracak.

F.Bahçelileri tebrik etmek lazım. Gerçekten Roberto Carlos iyi bir transfer. Ama Carlos, Fenerbahçe’ye ne verir onu bilemem. Biz de Jardel’i, Kosecki’yi, Kubilay’ı en iyi zamanında getirdik. Ama takıma uyum sağlayamadılar. Yani asıl önemli olan sahadaki Carlos. Fenerbahçe bizi geçmedi. Tamam çok güzel bir Kadıköy Fenerbahçe Stadı yaptılar. Ama bekleyin bizim stadımızda yolda. Transfer yapmakla, G.Saray’ı geçemezsiniz. Önemli olan kupayı kaldırmakta. Açık söylüyorum dünyada en fazla taraftara sahip takım G.Saray’dır."

Terim aĞaç baĞIŞladI

G.Saray’da potansiyel var. Ama hep aynı isimlerden yardım isteniyor. Ben başkalarına gittim ve yorulmamış insanlar bunları kabul etti. G.Saray yönetimleri camiasını ve G.Saray’ı harekete geçiremiyor. Bu hem politik hem de maddi anlamda. Mesela bakın bu ağaçları kendi bahçıvanına yaptırarak Fatih Terim gönderdi. Yani G.Saray için o da bağış yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title