Haberler

Gaziantepspor'da Taraftarlar Kulübü Bastı

Güncelleme:

Gaziantepspor'da 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması üzerine taraftarlar kulübü bastı.

Gaziantepspor'da 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması üzerine taraftarlar kulübü bastı. Önce bir grup taraftar, Kulübün Genel Müdürü Abdülkadir Bakırdöven'in odasını basarak, kadro dışı tebligatlarını yırttı. Araçlarla birlikte tesise gelen yaklaşık 300 taraftar ise klakson çalıp, tepki gösterdi.

KADRO DIŞI TEBLİGATLARINI YIRTIP ATTILAR

Gaziantepspor'da Elyasa Süme, Şenol Can ve Muhammed İldiz'in kadro dışı bırakılmasının ardından taraftarlar ayaklandı. Kulübün Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Abdülkadir Bakırdöven'in oyunculara kadro dışı kararını tebliğ ettiği sırada odayı basan bir grup taraftar, futbolcuların ellerindeki tebligatları alarak yırttı. Taraftarlar, "Siz yoksanız biz de yokuz. Burada durmanızın anlamı yok. Kalkın, kalk, kalk, kalk" diyerek futbolcuları odadan dışarı çıkardı.Taraftarlar, görüntüleri sosyal medyadan da paylaşarak, kulüp yöneticilerine tepki gösterdi.

TESİSİ BASTILAR

Olayın ardından Gençlik 27 Taraftar Grubu üyesi yaklaşık 250 kişi ise araçları ile Celal Doğan Tesisleri'ne gitti. Araçlarla tesislerin önünde tur atıp, klakson çalan taraftarlar, araçlarından inerek tezahürat ve sloganlarla kulüp yöneticilerine tepki gösterdi. Polis ekipleri tarafından kulüp ve tesis çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alınırken, taraftar grubu adına açıklama yapan Mustafa Tiryaki, 3 futbolcunun sözleşmesinin fesih edildiğini ve kulüp yöneticileri tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

YÖNETİCİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Kadro dışı kalan futbolcuların Gaziantepspor'u zor günlerinde yalnız bırakmadığını hatırlatan taraftarlar, kent yöneticilerine de takıma sahip çıkılması için çağrıda bulundu. Taraftarlar tepkilerin ardından kulüp binası ve tesislerin bulunduğu bölgeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muhammed İldiz Gaziantepspor Elyasa Süme Şenol Can Yerel Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Antepli:

Antep gibi Gazi bir ilin spor kulübünün spor tesisinde halen celal doğan yazıyorsa hersey mustehaktir bu kulube

5
3
yanıtYanıtla
Mr. Policeman:

tabataların bilmem nelerin acısı bunlar malesef

2
0
yanıtYanıtla
Gfhsm:

Kulüp batıyor güya takımın en iyi oyuncularını kadro dışı bırakıyorsun enteresan bı de daha geçen sene ligten düştün ne ara batıyor belli ki cebe indiriyorlar

1
0
yanıtYanıtla
ayaz:

en azından kayyum atansa hiçmi usulsüz bir durum yok sorumlular hakkında işlem başlatılsa, bu konuda bişeyler yapmaklazım şu anki yönetim takımı kapatıp sorumluların ceza almasını engellemeye çalışıyor. .

1
0
yanıtYanıtla
GAZİAntep''li:

Antep''im meğerse bazılarını batmış :) malatyalı gıbı yada diğer yazılanlar gıbı. . adam olun klavye erkekliği yapmayın

1
0
yanıtYanıtla
Gaziantepli:

Değerli Okuyucular Gaziantep Spor Kulübünü bulunduğu duruma sokan mevcut yönetim değil İbrahim Kızıl''dır. Bir zamanlar para basan kulübü batıran ve dile düşüren kişidir. Hatta Tiyatroda dahi hicivle anılan Gazianteplilerin zihnine en kara harflerle adı kazınan kişidir. Gazianteplilerin Büyük bir kısmı 2-3 seneden beri Gaziantep Sporu Gaziantep şehrinin takımı olarak görmemektedir. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Antep''i temsil eden takımdır. Bu nedenle yaşananlara müdahil olunmamaktadır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title