Haberler

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na Taşlı Saldırı

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor deplasmanına giden Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, dönüşte taşlı saldırıya uğradı.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de sezonun ilk hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u 85-65 yendi.

Balıkesir Alparslan Türkeş Spor Salonu'nda oynanan müsabakada ilk periyot 21-20 Galatasaray'ın üstünlüğünde geçilirken, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, devreye 40-39 önde girdi. İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen konuk ekip, müsabakadan 20 sayı farkla, 85-65 galip ayrıldı.

TAKIM OTOBÜSÜNE TAŞLI SALDIRI!

Bu arada, taraftarlar arasında çıkan tartışma nedeniyle maça bir süre ara verilirken, güvenlik güçlerinin müdahale ederek ortamı yatıştırmasının ardından müsabakaya devam edildi.

Öte yandan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs salondan ayrılırken taşlı saldırıya uğradı. Kafile, polis korteji yardımıyla şehirden ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Alparslan Türkeş Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

Galatasaray Tekerlekli Basket Takımıyla kimin ne alıp veremediği olurki? aziz holiganlarıdır kesin.

1
3
yanıtYanıtla
DR:

BİZLER BUYUZ İŞTE. . BURDA HATALI OLAN BİZİZ. BU İNSANLARI DOĞRU YETİŞTİRMEYİ, EĞİTMEYİ, İNSANA SAYGILI OLMAYI ÖĞRETEMEMİŞİZ

3
0
yanıtYanıtla
uçmuş bunlar:

lan oha diyorum artık ohaaaa.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title