Haberler

Futbol: PTT 1. Lig

Bolu Valisi Özçimen: "Boluspor, ilimizin en meşhur markası, bu markayı parlatmak, üst seviyelere çıkarmak il yöneticilerinin vazifesi"

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, PTT 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un kentin en meşhur markası olduğunu belirterek, "Bu markayı parlatmak, üst seviyelere çıkarmak il yöneticilerinin vazifesi" dedi.

Karaca beldesindeki bir otelde Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdüren takımı ziyaret eden Özçimen, yaklaşık 4 yıldır kentte görev yaptığını, Boluspor'un ilk defa bu kadar iddialı bir takım oluşturduğunu söyledi.

Özçimen, Boluspor'un taraftarlarının yüzünü ak eden mücadele sergilediğini belirterek, "Oyuncular centilmence terini akıtıyor, yüreğini ortaya koyuyor. Netice ayrı bir şey, gol olmaz, direğe, kendi oyuncunuza çarpar. Hakem penaltı vermez, lehinize karar verir falan. Sonuçta netice ayrı bir şeydir. Mühim olan seyirciye saygı gösterip, oyuncunun mücadelesini göstermesidir.  Bunu da bu sene takımda görüyoruz" şeklinde konuştu.

Boluspor Kulüp Başkan Yardımcısı Cavit Demir ise valilik ve belediyenin kulübe her türlü desteği verdiğine dikkati çekerek, bazı kişi veya kişilerin kulüp üzerinden menfaat sağlama girişimi içinde olduğunu ileri sürdü.

Demir, sözlerini şöyle tamamladı:

"Boluspor üzerinden bazılarının menfaat sağlamasını, çatışma ortamına çekilmesini, kulübümüzün en büyük destekçilerinden valimizin ve belediye başkanımızın karşı karşıya getirilmeye çalışılarak kulübe zarar verilmesini istemiyoruz. Maalesef bazı basın organları çatışma ortamı yaratarak bundan menfaat sağlamaya çalışıyorlar.

Otoparklarla ilgili bir dakikası 5 lira şeklinde çarpıcı haberler yayınlandı. Öyle bir durum söz konusu değil. Yeni açılacak otoparktan sonra trafik sorunu büyük ölçüde çözülecektir ama şehrin her yerinde belli çalışmalar var. Kapalı yollar var." - Bolu

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Özçimen Balıkesirspor Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title