Haberler

Fısu'dan Son Denetleme Toplantısı

Fısu'dan Son Denetleme Toplantısı

FISU'DAN SON DENETLEME TOPLANTISI DENETLEME KOMİTESİ ÜYESİ KAİRİS ULP VE FISU GENEL SEKRETERİ ERİC SAİNTROND, OYUNLAR KÖYÜ VE DİĞER TESİSLER İÇİN ORGANİZASYON KOMİTESİNİ TEBRİK ETTİKLERİNİ BİLDİRDİ

ERZURUM, (DHA)

Erzurum'da 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları öncesi, FISU Denetleme Komitesi (CSU) üyelerine Kış Oyunları'nın 10. ilerleme raporu sunuldu.

Palan Otel'de yapılan ve FISU Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, İlerleme Raporu'nu sundu. Denetleme Komitesi Toplantısına, CSU Komite üyeleri Kairis Ulp, Leonz Eder, Oleg Matytsin, Marian Dymalski, Roger Roth, Robert Philip ve Eric Saintrond ile 2011 UNIVERSIADE komite başkanları katıldı.

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, açılışta yaptığı sunumda, organizasyon sürecinde yapılan çalışmaların bir özetini yaptı.

Yarışmaların yapılacağı tesislerin tamamlandığını ve FISU yetkililerinin de onayı ile yarışmalara hazır durumda bulunduğunu kaydeden Korkmaz, oyunlar köyü ve açılış kapanış törenlerinin yapılacağı Cemal Gürsel Stadyumu'nun da hazır durumda olduğunu ifade etti. Korkmaz, spor yatırımları dışında özellikle altyapı çalışmaları olmak üzere yol ve benzeri spor dışı yatırımların da yapılarak tamamlandığını bildirdi. Palandöken Kayak Merkezi ve diğer merkezlerde Kayak Federasyonu'nun yürütülen olağanüstü çalışmalarla kar sıkıntısı sebebiyle, göletlere su taşınarak ve kar taşınarak pistlerin tamamlandığını ve herhangi bir sıkıntı bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Tesisler ve organizasyon çalışmaları bütçesi hakkında da bilgi veren Korkmaz, oyunlar yönetim sistemi, sağlık, yayın, hava durumu, antidoping, biletleme, ulaşım, risk yönetimi konularında da komite üyelerine bilgiler sundu.

58 ülkeden 1700'ü sporcu olmak üzere toplam 2bin 700 kişinin oyunlara katılacağını kaydeden Korkmaz, FISU ailesinin 133 kişiyle oyunları takip edeceğini, öngörülen 170 bin biletten 160 bin biletin satıldığını, 70 yabancı basın mensubunun da oyunları izleyeceğini kaydetti.

Korkmaz'ın konuşmasının ardından söz alan Denetleme Komitesi Üyesi Kairis Ulp ve FISU Genel Sekreteri Eric Saintrond, oyunlar köyü ve diğer tesisler için organizasyon komitesini tebrik ettiklerini bildirdi.

Öte yandan toplantının son kısmında ise komite üyelerinin soruları cevaplandırıldı. Korkmaz, sorulan bir soru üzerine, "Aslında gönüllü sayısı fazla. 2 bin 600 civarında gönüllü sayımız var. Bunlardan 400'ü ülke delegasyonları için ataşe olarak görevlendirilecek. Bizim gönüllü sayımız gayet iyi. Şu an her şey yolunda gidiyor."ifadelerini kullandı.

CSU üyeleri, toplantının kapanışında hem organizasyon komitesine, hem de yarışmalara katılacak ülkelere başarılar dilediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title