Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar Aziz Yıldırım'ı Kızdıracak Tezahüratta Bulundu

Güncelleme:

Anadolu Efes-Fenerbahçe maçında Sarı-Lacivertli taraftarlar Aziz Yıldırım'a ithafen "Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz. Sultan Süleyman'a kalmadı" diye tempo tuttu.

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçeli taraftarlar tarafından Aziz Yıldırım'ı sinirlendirecek tezahüratlar yapıldı.

'OBRADOVIC BAŞKAN OLSANA'

Fenerbahçeli tribünler maç öncesi en büyük ilgiyi Sırp teknik adam Zeljko Obradovic'e gösterdi. Sırp efsane, 'Obradovic' diye tempo tutan tribünlere alkışla karşılık verdi. Taraftarlar daha sonra Obradovic'e hitaben, "Başkan olsana, başkan olsana Fenerbahçe başkan olsana" diye tempo tuttu.

F.BAHÇE TRİBÜNLERİNDEN İSTİFA SESLERİ

Sarı-lacivertli basketbol severler, Abdi İpekçi'deki Spor Toto Basketbol Ligi final serisi ilk maçı öncesi 'Yönetim istifa' tezahüratlarında bulundu. Taraftarlar Aziz Yıldırım'a ithafen, 'Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz. Sultan Süleyman'a kalmadı" diye tempo tuttu. Taraftarlar, 'Yönetim istifa' tezahüratını da sık sık tekrarladı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Anadolu Efes Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu?
500

Yorumlar (6)

Efedayı:

Dünya paraya al , bedavaya kaptır. Şirket yönetseydi çoktan kovarlardı. Üç kuruşluk Perreira yüzünden 15 milyon euroluk Caner''i bedava İnter''e kaptırdı. Yapılanlar az bile. . .

29
4
yanıtYanıtla
TOKAT:

HELAL OLSUN ADAMA . HER DALDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR. AĞZINA GELENİ DE HİÇ ESİRGEMEDEN SÖYLÜYOR. KISKANANLAR ÇATLASINNNNNNNNNNNN

14
15
yanıtYanıtla
spartakus:

Bu kişi bu sinirli haliyle artık bu kulübe bundan böyle başkanlık yapamaz. FB daha sakin mütevazi saldırgan olmayan başkan istiyor. Ali KOÇ gibi. Yıldırımda MHP Başkanı Bahçeli gibi ben bırakimde gençler bu görevi alsın demiyo. İnat ya. .

19
2
yanıtYanıtla
bence:

Aziz Baba, bunların hepsini dövsün.

3
6
yanıtYanıtla
CEY CEY:

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR AZİZ YILDIRIM HOCAMIDIR NEDİR İŞDE ANLYIN İŞDE ARKADAŞLAAR BUNLAR CEHENEMİ YAŞATTILR FUTBOLDAN SOĞUDUM BUNLARDAN NEFRET EDİYORUM EN ÇOK TARAFTARI SEVİYORUM BİRDE ALİ KOÇU SEVİYORUM DİYERLERİNİ ÇÖPE ATTIM ATTIM ATTIM

1
1
yanıtYanıtla
FENER AZIZIN ÇIFTLIGI:

Bu tescilli şikeci ve sahte. çürük raporlu asker kaçağı, küfürbaz Aziz de olmasa makara yapacak kimse olmayacak. Şike yaparak Türk sporuna ve Fenerbahçe''ye verdiği zarardan dolayı gitmesini istesek de galiba onsuz da çok zor. Çünkü onun GS''ın başarılarındaki dolaylı kakısı yadsınamaz. Ayrıca o olmasa makara yapacak ve neşemizi bulacak ne bir takım ne de bir şahıs kalır. Tek neşemiz şikeci Aziz ve onun malı olan FB. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title