Haberler

Felipe Melo'da Transfer Oyunu

Güncelleme:

Galatasaray'da 1 yılı kalan ve sözleşmesini uzatmak isteyen Melo'nun menajerlerinin Inter'in hocası Mancini'ye Brezilyalı futbolcuyu önerdikleri ortaya çıktı.

Galatasaray'da isyan bayrağı açan ve bir yıl kalan sözleşmesini uzatmak için Inter'i koz olarak kullanan Felipe Melo'da gerçek ortaya çıktı.

"MELO SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTİYOR"

3.1 milyon euroluk garanti paranın yanısıra, maç başı ücreti olarak da 25 bin euro alan 31 yaşındaki futbolcunun menajerlerinin, Galatasaray'dan eski hocası Roberto Mancini ile temas kurarak, "Melo sizinle çalışmak istiyor. Futbolunun en verimli ve bu olgunluk döneniminde Inter'e çok faydalı olacak" dedikleri belirtildi.

İKİ İSİM OLMAZSA MELO

İtalyan ekibinin ise, Melo'yu ancak alternatif olarak düşünebilecekleri yanıtını verdiği kaydedildi. Inter'in orta saha için ilk olarak eski futbolcusu PSG'li Thiago Motta ismi üzerinde yoğunlaştığı vurgulandı. İtalyanların bunun yanında bir de Kolombiyalı futbolcu ile temasta olduğu ve Melo'nun menajerlerine, "Eğer bu iki futbolcu olmazsa Melo'yu o zaman düşünebiliriz" yanıtını verdikleri öğrenildi.

KONTRAT SORUNU

Öte yandan Sambacının menajerleri İstanbul'a gelerek Galatasaray'la ikinci tur görüşmelere başlayacak. Sarı-kırmızılıların 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Melo'yla ancak bir yıl daha kontrata sıcak baktıkları ancak Melo'nun toplam 4 yıl isteyerek sorun yarattığı ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Mancini Galatasaray Felipe Melo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

):

1, 5 milyona indirsin yıllık alacağını sonra uzatılabilir avrupada onuda alamaz

11
1
yanıtYanıtla
Tekin:

Bende diyorumki 2 sene daha uzatin 3sene sampiyonluk garanti olsun. Melo GS ya hep sampiyonluk getirmisdir cünkü sahada ama öyle ama böyle en verimli futbolcu yalanmi

2
9
yanıtYanıtla
MaliMobil-IOS:

Galatasarayliyim ama hic sevmiyorum bunu kisiliksiz

11
0
yanıtYanıtla
ALİ:

ARKADAS TÜRKİYE LİGİ VASAT KALİTESİZ LİG BU ADAM 3 SINIF BİR OYUNCU G. S NİN SAMPİYONLAR LİGİ MACLARINA BAKIN BU ADAMIN DEFANSİF OYUNUNU TEKRAR GÖZDEN GECİRİN HER MAC 4 GOL YEDİLER TÜRKİYEDE HAKEMLER SEBEBEİNİ BİLMİYORUM AMA BU SAHISA COK TORPİL GECİYOR KART GÖSTERMİYOR RAKİPLERDE COK KÖTÜ AMA AVRUPADA TAKKE DÜŞÜYOR KEL GÖRÜNÜYOR BU SAHIS G. S DE YILDA 5 MİLYON EURO ALIYOR YANİ 12 TRİLYON İNANAIN BUNA AVRUPADA 1 MİLYON EURO DAHİ VERMEZLER TEK AMACAI G. S DEN FAZLA PARA KOPARMAK CEBE İNDİRMEK

10
0
yanıtYanıtla
................:

YEMİN EDERİM BU ADAM TAM BİR KURNAZ TİLKİ FUTBOLU VASAT ZAYIF KALİTESİZ İŞİ GÜCÜ TRİBÜNLERE OYNAMAK TÜRKİYEYİ CVE TARAFTARLARI BİZDEN DAHA İYİ ANALİZ ETMİŞ SÜREKLİ RAKİP TAKIMLARA KARSI HANIMIDA DAHİL TARTUISMA ORTAMI CIKARIYOR SAHA ORTASINDA SABRİYİ DÖVÜYOR ODA KAPISINI KİLİTLEYİP RİERAYI ÖLDÜRESİYE DÖVÜYOR FATİH TERİMİN ELİNE VURUYOR G. S Yİ ZAPTETMİŞ AVRUPADA YILLIK 500 BİN EURO BİLE ALAMAZ BURDA 5 ALIYOR SEVGİLİ G. S TARAFTARI BU HERİFİN ASKERİ OLMAYIN ARTIK HAMZANIN SELCUKUN ASKERİ OLUN

8
0
yanıtYanıtla
TEVAZUCU:

Boşanmak istemeyen eş gibi bi türlü gitmiyor :))))

5
0
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Bu brezilyalıların Çakal oyunlarından biridir, alex te hersene ayni şeyi yapmadımı

4
1
yanıtYanıtla
RÜTBENİZİ BİLİN ..:

GÖNDERMEYİN MELOMUZU O FENEVE LAZIM OLACAK :))))

0
1
yanıtYanıtla
ozzMobil-IOS:

fenerin alex i galatasaray in melo su len bu birezilya lilar hepmi paragoz

0
0
yanıtYanıtla
.:

Galatasaraylı oyuncuların maaşları maç başı ücretlerle 300 milyar ile 1 trilyon arası. Allah ana bu nasıl iştir. Başkanı değiştirin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title