Haberler

Eski kaleci ve futbol yorumcusu Shaka Hislop canlı yayında bayıldı

Güncelleme:

Eski West Ham ve Newcastle kalecisi ve futbol yorumcusu Shaka Hislop, geçtiğimiz pazar günü California'da oynana Real Madrid ile AC Milan arasındaki maç öncesi canlı yayında bayıldı. Hislop'un sağlık durumu iyi olduğu açıklandı.

- Eski kaleci ve futbol yorumcusu Shaka Hislop canlı yayında bayıldı

CALİFORNİA - Eski West Ham ve Newcastle kalecisi ve futbol yorumcusu Shaka Hislop, geçtiğimiz pazar günü California'da oynana Real Madrid ile AC Milan arasındaki maç öncesi canlı yayında bayıldı.

Real Madrid ile AC Milan arasında geçtiğimiz pazar günü ABD'nin California eyaletinde yer alan Rose Bowl'da oynanan hazırlık maçı öncesi yapılan canlı yayında, Eski West Ham ve Newcastle kalecisi ve futbol yorumcusu Shaka Hislop bayıldı. Sunucu Dan Thomas ise, Hislop'un bayılmasının ardından hemen çevredekilerden yardım istedi. Hazırlık maçının oynandığı gün California'da hava sıcaklığı 30 derecenin üzerinde olduğu fakat bunun Hislop'un bayılmasında bir etken olup olmadığını bilinmiyor.

Thomas, kısa bir süre Hislop'un sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, Hislop'un çeşitli testler yapıldığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu aktararak, "Bilinci yerinde. Konuşuyor. Bence tüm bunlardan biraz utandı. Bol bol özür diledi. İnsanların onunla dalga geçmesinden hoşlanan bir adam değil. Açıkçası herhangi bir teşhis koymak için çok erken, ama önemli olan Shaka'nın bilincinin açık olması. Neyse ki eşiyle konuştuk ve işler yolunda görünüyor" dedi.

"Hayat sana ara sıra duraklaman için bir an verir"

Hislop ise maçın ardından pazartesi günü yaptığı açıklamada, "Bu garipti, hayat sana ara sıra duraklaman için bir an verir ve bu benimkiydi. Şükredecek çok şeyim var. Eşim, çocuklarım, ailem, sevdiklerim, arkadaşlarım, yıllardır aynı alanı paylaştığım, teşekkür ederim. Artık biliyorum ki tartıştığımız ve anlaşamadığımız zamanlarda bile her birinizin tam desteğine sahibim ve geri dönüp yapmaktan en çok zevk aldığım şeyi yapmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 54 yaşındaki Hislop, futbol kariyeri boyunca Reading, Newcastle, West Ham ve Portsmouth'ta forma giydi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Real Madrid California AC Milan Futbol Madrid Shaka Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title