Haberler

Erzurumlu Karatecilerin Başarısı

İran'ın Urumiye Kentinde 23-27 Ocak Tarihleri Arasında Düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonası'nda Ahmet Çelebi Nezaretindeki Erzurum Karate Takımı, Ümit ve Gençlerde Şampiyon Oldu.

İran'ın Urumiye kentinde 23-27 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonası'nda Ahmet Çelebi nezaretindeki Erzurum Karate Takımı, ümit ve gençlerde şampiyon oldu.

200 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Erzurum Karate Takımı, Ümit ve Gençlerde şampiyon olurken, Tebriz ikinci, Urumiye takımı ise üçüncü oldu. Büyüklerde ise Tebriz birinci, Nahcivan ikinci, Erzurum ise üçüncü oldu. Ferdi sikletlerde ise Erzurum Karate Takımı, toplam 4 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya aldı.

Erzurum Karate Takımı Antrenörü Ahmet Çelebi, "İran'da yapılan müsabakalar için desteklerini esirgemeyen Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Erzurum İl Özel İdaresine ve Karate Federasyonu Başkanlığına teşekkür ederiz" dedi.

(AA-İRT-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title