Haberler

Erzincanlı Milli Kayakçı Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor

Erzincanlı Milli Özel Sporcu Ayşe Kader Yavuz, Erzurum Palandöken’de düzenlenen Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası yarışmasında birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Erzincanlı Milli Özel Sporcu Ayşe Kader Yavuz, Erzurum Palandöken'de düzenlenen Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası yarışmasında birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Erzincanlı Milli Özel Sporcu Ayşe Kader Yavuz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Erzurum Palandöken'de düzenlenen Özel Sporcular Kayak Türkiye Şampiyonası yarışmasında, Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye geneli 15 şehirden 39 yarışmacının katıldığı yarışmada başarılarına bir yenisini daha ekleyen Erzincanlı Milli Özel Sporcu Ayşe Kader Yavuz, 25 Şubat tarihinde Polonya'da yapılacak olan Dünya Kayak Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Daha önce 2 Dünya ikinciliği, 3 Avrupa birinciliği ve 2 Avrupa üçüncülüğü elde eden Erzincanlı Milli Özel Sporcu Ayşe Kader Yavuz'un eğitmeni ve babası olan Osman Yavuz, kızının Polonya'da yapılacak olan Dünya Kayak Şampiyonasında da Türkiye'ye birincilik getireceğine inandığını belirtti. Açıklamasında yetkililerden kızı için destek beklediğini dile getiren baba Osman Yavuz, kızı için imkanlar dahilinde iş talebinde bulundu.

Baba Yavuz açıklamasının devamında; "Kızımın başarıyla gurur duyuyoruz. Her zaman ki gibi yine bizi, şehrimizi ve ülkemizi gururlandırdı. Bu başarısının arkasında azminin çok büyük etkisi var. Ben kızımın her zaman yanında olmaya devam edeceğim. İnşallah 25 Şubat'ta Polonya'da yapılacak olan Dünya Kayak Şampiyonasında da ülkemize birincilik getirecektir. Ben Erzincan'da ki yöneticilerimizden rica ediyorum. Erzincan'ın ve ülkemizin adını Dünya'ya duyuran kızıma destek versinler. Ben de bir sporcu geçmişim olduğu için destek bulamadan ilerlenemediğini biliyorum. Bu yüzden bugüne kadar kızıma maddi manevi destek oldum. Benim kızım özel durumundan dolayı iş okulunu bitirdi. Üniversitesi yok. Bu yüzden yetkililerden iş istiyoruz. Uygun görecekleri bir iş imkanı sağlarlarsa çok mutlu oluruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar ki bu başarılar devam etsin" diye konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Yavuz Palandöken Erzurum Türkiye Spor Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) SMA olayı ne, SMA eylemi yapan kim? MasterChef Yıldız kimdir? 2024 MasterChef Yıldız kaç yaşında, nereli? MasterChef Betül kimdir? 2024 MasterChef Betül kaç yaşında, nereli? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı mı? Boğaz köprüsü kapalı mı? Boğaz köprüsü neden kapandı, ne zaman açılacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü neden kapatıldı, ne zaman açılacak? Köprü açıldı mı, niye kapandı?
Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title