Haberler

    Epureanu Atıyor, Medipol Başakşehir Kazanıyor

    Medipol Başakşehir'in Moldovalı stoperi Alexandru Epureanu, savunmadaki başarısının yanı sıra attığı gollerle de takımının Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdürmesine büyük katkıda bulunuyor.

    Son olarak turuncu-lacivertli ekibin, Süper Lig'in 24. haftasında  sahasında Göztepe ile oynadığı mücadelede takımını öne geçiren golü atan  Epureanu, bu sezon ligdeki gol sayısını 5'e yükseltti.
    Turuncu-lacivertli takım, Alexandru Epureanu'nun gol attığı 4 maçta da  sahadan galibiyetle ayrıldı.
    Göztepe'yi yine boş geçmedi
    Moldovalı stoper, bu sezon Göztepe ile oynanan iki maçta da fileleri  havalandırmayı başardı.
    Ligin ilk yarısında Medipol Başakşehir'in İzmir'de 2-1 kazandığı maçta  takımının ilk golünü atan Epureanu, İstanbul'da da Göztepe'yi boş geçmedi.
    Bu sezonki gollerinin 2'sini kafa, 3'ünü ise ayakla kaydeden 31  yaşındaki futbolcu, kafa gollerini Göztepe'ye attı. Deneyimli stoper, Medipol Başakşehir'in sahasında Antalyaspor'u 4-1 mağlup ettiği maçta da fileleri 2 kez  havalandırdı.
    Takımının en golcü ikinci ismi
    Epureanu, Togolu yıldız Emmanuel Adebayor'dan sonra Medipol Başakşehir'in en golcü ikinci ismi konumunda bulunuyor.
    Adebayor, attığı 12 golle turuncu-lacivertli takımın en skorer  oyuncusu unvanını elinde bulundururken, Togolu yıldızı 5 golle Epureanu takip  ediyor.
    Abdullah Avcı'nın ekibinde, Edin Visca ve Mevlüt Erdinç 4'er, Emre  Belözoğlu, Kerim Frei, Marcio Mossoro ve Joseph Attamah da 3'er gole imza attı.
    En golcü stoperler listesinin zirvesinde
    Epureanu, Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon ile Süper Lig'in en  golcü stoperleri listesinin zirvesinde yer alıyor.
    Ligin geride kalan bölümünde 5'er golü bulunan iki savunma oyuncusunu  3'er kez fileleri havalandıran yine Medipol Başakşehir'den Attamah, Beşiktaş'tan  Dusko Tosic ve Teleset Mobilya Akhisarspor'dan Mustafa Yumlu takip ediyor.
    Negredo'yu yakaladı, Soldado'nun 2 gol önünde
    Epureanu, skora yaptığı katkıyla Süper Lig'in önemli golcülerini  geride bıraktı.
    Moldovalı stoper, Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo ve  Teleset Mobilya Akhisarspor'un Ukraynalı oyuncusu Yevgen Seleznov ile aynı gol  sayısına sahip. Deneyimli futbolcu, 4 gol sevinci yaşayan Trabzonsporlu Hugo  Rodallega ve 3 kez fileleri havalandıran Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto  Soldado'nun da önünde yer alıyor.
    Takımı, ligin en az gol yiyen ekiplerinden biri
    Epureanu, hücumdaki etkinliğinin yanı sıra savunmada da başarılı bir  grafik çiziyor.
    Ligde 24 haftalık periyotta kalesinde 22 gol gören turuncu-lacivertli  takım, bir maçı eksik Beşiktaş ile ligin en az gol yiyen takımı konumunda  bulunuyor.
    Ligde en az gol yiyen takımlar sıralamasında Medipol Başakşehir ve  Beşiktaş'ı 27 golle Galatasaray, 28 golle Kayserispor ve 29 golle Evkur Yeni  Malatyaspor takip ediyor.
    Yalnızca 2 maç kaçırdı
    Medipol Başakşehir'in savunmadaki en önemli isimlerinden olan  Epureanu, 24 haftalık periyotta yalnızca 2 maç kaçırdı.
    Epureanu, kart cezası nedeniyle 17. haftadaki Kasımpaşa ve hastalığı  sebebiyle 21. haftadaki Fenerbahçe mücadelelerinde forma giyemedi.
    Oynadığı 22 maça da ilk 11'de başlayan Moldovalı stoper, bu maçların  tamamında 90 dakika sahada kaldı.
    Epureanu'nun golleri
    Deneyimli futbolcunun bu sezon gol attığı maçlar şöyle:
    Hafta  Maç  Gol tipi  Gol sayısı
    7 Göztepe-Medipol Başakşehir Kafa 1
    14 Medipol Başakşehir-Osmanlıspor Ayak 1
    16 Medipol Başakşehir-Antalyaspor Ayak-Ayak 2
    24 Medipol Başakşehir-Göztepe Kafa 1
    TOPLAM 5

    Kaynak: Skorer / Spor

    Alexandru Epureanu Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Bakmadan Geçme

    Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title