Haberler

Engelliler Sahipsiz Kaldı

Engelliler sahipsiz kaldı Diyarbakır'da ilk defa gerçekleşen Oturarak Voleybol Süper Ligi birinci etap maçları açılışı ilgi görmedi Açılışa ilgi olmaması sporcu ve teknik heyetleri üzdüDİYARBAKIR - Diyarbakır'da Oturarak Voleybol Süper Ligi birinci etap karşılaşmalarının açılışı yapıldı.

Engelliler sahipsiz kaldı

Diyarbakır'da ilk defa gerçekleşen Oturarak Voleybol Süper Ligi birinci etap maçları açılışı ilgi görmedi

Açılışa ilgi olmaması sporcu ve teknik heyetleri üzdü

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da Oturarak Voleybol Süper Ligi birinci etap karşılaşmalarının açılışı yapıldı. Kent protokolünden katılımın olmaması ve seyirci ilgisinin az olması hem takımların teknik heyetlerini hem de engelli sporcuları üzdü.

Diyarbakır'da Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Süper Ligi 2017-2018 sezonu birinci etap karşılaşmalarının açılışı yapıldı. Seyrantepe Kapalı Spor salonunda yapılan açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Kesen ve Oturarak Voleybol Birinci Ligi takımları katıldı. Açılışın ardından müsabakalara geçildi. Müsabakalar esnasında da tribünlerin boş kalması hem takımların teknik heyetlerini hem de sporcularını üzdü.

"Seyirci olunca daha ateşli oluyoruz"

Gaziantep Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Takımı Teknik Direktörü ve Kaptanı Hüseyin Köse, "Maçların Diyarbakır'da düzenlenmesinden ve Diyarbakırlılara da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Biz engelliler olarak kendi etabımızda güzel karşılandık Gaziantep'te Diyarbakır için de burada seyirci olmadığından dolayı biz çok üzüldük. Biz organizasyonu böyle beklemiyorduk. Hem reklam hem de tanıtım açısından büyük şeyler bekliyorduk ama Diyarbakır'da biraz benim için ve sporcular açısından üzücü oldu. Seyirci olmadığından dolayı motivasyon kısmında bizi etkiliyor oyun açısından. Seyirci olunca daha ateşli oluyoruz, seyirciye karşı oynuyoruz" dedi.

"Salon bomboş"

Diyarbakır Ortopedik Engellilergücü Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Karaçam ise, "Ne amaçlarla biz Diyarbakır'da uğraştık. Sürekli bu turnuvaya bizler Diyarbakır'da yapıldığı yerde illere kendimiz gidiyorduk. Şimdi biz Süper Lig takımı olarak biz de Diyarbakır'a yapalım dedik. Uğraştık, getirdik ama getirmemize rağmen bizim büyüklerimiz sadece Büyükşehir Belediyesinden bir temsilci katıldı. İl müdürümüz de bizi yalnız bırakmış olsaydı biz hiçbir şey yapamazdık. Biz de Diyarbakır'ın takımıyız yeşil-kırmızı formamız var. Biz bir sürü insana talepte bulunduk, yakınları olsun. En azından gelsinler bizi desteklesinler. Salon bomboş olunca da yine inşallah onun da üstesinden geleceğiz ama seyirci olsaydı daha güzel olacaktı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kesen Diyarbakır Gaziantep Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title