Haberler

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat: 'Mevcut kadromuza sonuna kadar güveniyorum'

Güncelleme:

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, takımın ara dönem hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Yenihayat, mevcut kadroya güvendiğini ve mücadele ederek yarışın içinde olacaklarını belirtti.

Hazırlık dönemini mental ve fiziksel olarak iyi geçirdiklerini dile getiren Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, "Ben elimdeki mevcut kadromuza sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum. Hepsi son derece karakterli ve iş ahlakı olan oyuncular. Bu kadro ile de sonuna kadar mücadele ederek bu yarışın içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, biz içimize kapandık ve konsantre olduk" dedi.

Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta ara dönem hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekip, Antalya kampında oynadığı iki hazırlık maçını kazanırken, son maçında Muşspor'la karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Bülent Yenihayat, takımın son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Takımın ara dönem hazırlıkları hakkında değerlendirmeler yapan Teknik Direktör Bülent Yenihayat, "20 Aralık'ta oynadığımız Eynesil maçıyla beraber ilk yarıyı tamamladık. Ardından oyuncularımızın toparlanması için verdiğimiz 5 günlük iznin ardından 26 Aralık Salı günü Elazığ'da kendi tesislerimizde toplandık ve 7 günlük bir çalışma süresi geçirdik. Bu süre bizim için gayet verimli ve faydalı oldu. Tekrar 2 günlük iznin ardından 4 Ocak tarihi itibarıyla Antalya Belek'te toplandık. Burada 10 günlük çalışma diliminde 3 hazırlık maçı planladık ve bugün itibarıyla 2 hazırlık maçını tamamlayarak 12 Ocak'ta oynayacağımız son Muşspor müsabakası ile hazırlık müsabakalarını tamamlamış olacağız" diye konuştu.

13 Ocak'ta yapılacak olan yenileme antrenmanıyla devre arası kampını tamamlayacaklarını aktaran Teknik Direktör Yenihayat, "16 Ocak'ta Elazığ'da toplanıp maç haftasına başlayacağız. Bu iki hazırlık dönemini mental ve fiziksel olarak iyi geçirdik, eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Sapancaspor maçında sakatlanan Hasan Ekici'nin tedavi ve sahaya dönüş süresi uzun sürdü. Çünkü ciddi bir sakatlık yaşadı, 30 günlük rehabilitasyon sürecinden itibaren yarın takım ile çalışmalara başlayacak. Bu bizim için sevindirici bir haber. Hasan bizim için değerli ve bu süreçte de mental olarak çok güçlü kaldı. Mehmet Eksik de son maçta kasığından yaşadığı problem nedeniyle zaman zaman takımla zaman zaman da takımdan ayrı çalışarak bu süreyi tamamladı. O da dün itibarıyla çalışmalara başladı" şeklinde konuştu.

Taraftarların merakla beklediği transfer tahtası hakkına da açıklamalar yapan Yenihayat, "Bu sürecin tamamında herkesin aklında transfer tahtasının açılıp açılmayacağı konuşuluyor. Yönetim kurulumuz bu konu ile ilgili olarak süreci çok hassas ve özenle yönetiyor, çok çaba sarf ediyor. Tahta açılır ise eksik bölgelerimize gerekli takviyeleri yaparak yolumuza devam edeceğiz, tahta açılmaz ise de asla karamsarlığa kapılmadan hedefimize hep birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ben elimdeki mevcut kadromuza sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum. Hepsi son derece karakterli ve iş ahlakı olan oyuncular. Bu kadro ile de sonuna kadar mücadele ederek bu yarışın içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, biz içimize kapandık ve konsantre olduk. Oynayacak olduğumuz her maça her 3 puana ortağız" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığspor Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title