Haberler

    Dursun Özbek Mi, Mustafa Cengiz Mi?

    Sarı-kırmızılıların olağanüstü seçimli genel kurulu bugün Galatasaray Lisesi’nde yapılacak. Oy kullanma hakkına sahip 7 bin 688 üye, saat 10:00’dan itibaren oy verme işlemine başlayacak, sayım 15:00’ten itibaren yapılacak.

    Galatasaray'ın olağanüstü seçimli genel kurulu bugün yapılacak.Sarı-kırmızılı kulübün 100. dönem yönetiminin belirleneceği kongre, Galatasaray Lisesi'nde saat 10: 00'da başlayacak.

    Genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip 7 bin 688 üyenin sandık başına gidebileceği duyuruldu. Kongre üyelerinin oy verebilmeleri için Galatasaray Lisesi'nde 18 sandık kurulacak ve saat 15: 00'te oy kullanma işlemi sona erecek.

    Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz başkanlık yarışı verecek. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Mustafa Cengiz için ise sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

    Süre tartışması

    Yeni yapılacak seçimde yönetimin ne kadar süreli seçileceği hala gündemini koruyor. Başkan Dursun Özbek, 2.5 yıl için seçileceklerini söylerken, diğer aday Mustafa Cengiz ise seçilmeleri durumunda mayıs ayında yeniden sandığa gideceklerini duyurdu.

    Sarı-kırmızılılarda başkan adayları dışında kurullar için de seçim yapılacak. Sarı-kırmızılılar, başkan ve yönetim dışında denetim, disiplin ve sicil kurullarının da seçimi yapılacak.

    DURSUN ÖZBEK'İN LİSTESİ

    Özkan Olcay

    Osman Kocaman

    Nasuhi Sezgin

    Mehmet Dedeoğlu

    Can Topsakal

    Ahmet Cebeci

    İsmail Sarıkaya

    Hasan Murat Atay

    Ural Aküzüm

    Ali Yüce

    YEDEKLER

    Mehmet Onultan

    Cevat Genç

    Burçin Aslan

    Serdal Koç

    Ozan Oral

    MUSTAFA CENGİZ'İN LİSTESİ

    Celal Açar

    Ahmet Sabri Şenkal

    Acar Baltaş

    Nejat Güney

    Okan Böke

    Adil Araboğlu

    Emre Erdoğan

    Cenk Soyer

    Hacı Hüseyin Toprak

    Ahmet Ünal Çeviköz

    YEDEKLER

    Mahmut Recevik

    Mehmet Ömer Cansever

    Dinç Üner

    Erol Özmandıracı

    Arif Badur

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title