Haberler

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye net çağrı: Süper Kupa'ya tam kadro çıkın

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya gitti ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özbek, Fenerbahçe'ye maça tam kadro çıkmaları yönünde çağrı yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya gitti. Özbek, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"MAÇA A TAKIM İLE ÇIKIN"

Ezeli rakiplerine maça tam kadro çıkmaları yönünde bir çağrı yapan Özbek, "Fenerbahçeli Galatasaraylı futbolcuları bölge insanının seyretmesini çok önemsiyorum. Biz buradayız, takımım da yarın geliyor. Umarım Fenerbahçe de gelecek. Bazı şeyler duyuyorum ama bunun pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin A takımla maça çıkması; bizim beklentimiz bu. Onun dışındaki olaylar ne Türk futboluna yakışır ne 100. yıl Süper Kupası'na yakışır. Başka şekilde anılması, başka şekilde Türk futbol tarihine geçmesi doğru olmaz" dedi.

Özbek'in konuşmasından satır başları;

Şanlırufa daha önce ziyaret ettiğim, çok güzel bir şehir. Çok güzel insanları var. Pazar günü oynayacağımız Süper Kupa maçı için buradayız. Şanlıurfa'da oynanması çok önemli. 100. yılın Süper Kupası'nın burada oynanması önemli. 6 Şubat depremlerinden etkilenmiş bir vilayet. O yüzden ayrıca önemli. Burada depremden etkilenmiş kardeşlerimle konuşmak için erken geldim. Özellikle deprem bölgesinde insanlara dokunmak, acılarını hafifletmek için çok önemli. Burada oynayacağımız maçın geliri de depremzedelere gidecek. Bunu çok önemsiyoruz. Bölge insanının Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izlemesi çok önemli.

Fenerbahçeli Galatasaraylı futbolcuları bölge insanının seyretmesini çok önemsiyorum. Biz buradayız, takımım da yarın geliyor. Umarım Fenerbahçe de gelecek. Bazı şeyler duyuyorum ama bunun pek doğru olduğunu düşünmüyorum.

Tüm yönetim kurulum burada. Maçı seyretmek isteyen tüm arkadaşlarımı da davet ettim. Bir kupa maçı olması dışında bölgede maçın oynanması, depremzede kardeşlerimizle buluşmak çok önemli. Geçen hafta Kahramanmaraş'taydık. Deprem bölgesindeki faaliyetlerimizi sürdürüyor. Bölge insanına dokunmak, buranın motivasyonunu yükseltmek çok önemli.

Pazar günü inşallah güzel bir maç olur. Söylenenlerin, gazetede yazılanların doğru olmadığını, bölge insanlarını bundan mahrum etmemek gerek. Fenerbahçe'nin A takımla maça çıkması; bizim beklentimiz bu. Onun dışındaki olaylar ne Türk futboluna yakışır ne 100. yıl Süper Kupası'na yakışır. Başka şekilde anılması, başka şekilde Türk futbol tarihine geçmesi doğru olmaz.

"MAÇIN YARIDA KALMASI"

Mücadelenin yarıda kalma ihtimaline de değinen Özbek, Bunları konuşmak doğru değil. Biz şimdi Şanlıurfa'dayız, neden? Protokol yapmışız. Neden? Maç gelirinin tamamının depremzedelere bağışlanmasını söylüyoruz. Niye? Hepsinin bir anlamı var. Buradaki kardeşlerimize Fenerbahçe - Galatasaray derbisini seyrettirmenin keyfini niye yaşamayalım. İnsanların bir sefer daha oturup düşünmesi... İnanıyorum ki aklıselim galip gelecektir. Bu maç oynanması gerektiği gibi Şanlıurfa'da oynanacaktır. Bunlar teferruat. Maçın oynanması lazım. Galip gelenin de kupayı alması lazım. Bunun dışında bir sürü senaryo konuşuluyor. Herkes bir şey söylüyor. Bunları doğru bulmuyorum. Benim takımım sahaya çıkacak. Umarım Fenerbahçe de tam takım çıksın ve galip gelen kupayı alsın" dedi.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

Dursun Özbek Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Şanlıurfa Spor Haberler

500

Yorumlar (53)

Yasar Unal:

Hem Avrupa'da hem de ligde mücadele eden pek çok futbolcusu sakat olan FB'nin itirazlarına rağmen maçı ertelemeyen federasyon durumun bu noktaya gelmesini sağlamıştır. Bu noktada U19 ile çıkmak doğru olup, Özbek'in gazına gelmemek esas olmalıdır.

211
175
yanıtYanıtla
muro baba:

Sen her türlü kin nefret öfke kus rakibine yöneticilerini tehdit et Eee sonra maçımız ertelensin aynısını GS yapsa fb kabul edermiydi KESİNLİKLE HAYIR O yüzden AĞLAMAYIN.

yanıt155
yanıt118
Burak:

Ne anlatıyorsun iki kere ertelenmiş aylar öncesinden 7 nisanda oynanacak diye karar verilmiş hala ertelemek istiyor rakibin yunanistanda aynı tarihte maç yapıyor sizin kadar ağlamadı amaç belli kaos yaratıp hakemleri etkisi altına almak ve ligin geri kalanınıda biz mağduruz edebiyatı ile götürüp baskı kurmak

yanıt86
yanıt86
SadeceGerçekler:

Bir ağlama türküsü tutturmuşsunuz sürekli aynı türküyü söylüyorsunuz. Sizden alâ ağlayan mı var? Ne çabuk unutuyorsunuz, her sezon başında yöneticilerinizin çıkıp yok şöyle yok böyle açıklamalar yaparak ortamı gerdiğini, her olayı provake edip algılarla lehlerine ayrıcalık elde ettiklerini. Futbol izleyicileri unutmadı; F. TERİM, A. ALBAYRAK, E. TİMUR un ve D.ÖZBEK'in sezon başlangıçlarında nasıl ağladıklarını...Önceki sezonları saymaya bile gerek yok nasılsa hep siz haklısınız;)

yanıt26
yanıt29
Ömer Demirci:

Korkunun ecele faydası yok febe

61
76
yanıtYanıtla
Veysel null:

Oturup sadece Ali Koç un Fenerbahçe yi nasıl rezil ettiğini nasıl itibarsızlaştırdığını izliyoruz yeminle. Anlatılan gerekçeler bahane ve komiklikten şaklabanlıktan başka bir şey değil çünkü. Galatasaray da Avrupa maçları var iken önceki maçı ertelenmemişti, Türk hakem olayına gelecek olursak Türk hakemleri zaten Fenerbahçe yi tutuyorlar bunu Fenerbahçe nin Kasımpaşa, Karagümrük, Pendikspor son olarak da Trabzonspor maçında gördük. Umarım Fenerbahçe camiası artık bu başkanı gönderip kendine çeki düzen verip eski günlerine döner ve eskisi gibi futbolu konuşuruz umarım

73
49
yanıtYanıtla
Yahya Erdem:

Yahudilerin işi gücü fitne fesat çıkarmak onlarla uğraşamazsın boşver

50
44
yanıtYanıtla
Nikolaus D.:

insanları yahudi terörst diye yaftalamak artık olağan bir durum haline gelmiş gibi hangi hak ve gerekçe ile böyle ithamlarda bulunuyorsunuz bilmiyorum.

yanıt41
yanıt16
Ferit Er:

filistin katliaminda yahudiye en xok ihrac yapan ulke turkiye tas kafa

yanıt5
yanıt0
Sinan Bulduk:

En iyi yahudi nefes almayandır.

yanıt7
yanıt3
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title