Haberler

Dursun Özbek de Mehmet Büyükekşi'nin gitmesini istiyor: İkna etmeye çalışacağım

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı seçim kararı hakkında düşüncelerini paylaştı. Özbek, "Bizce de TFF seçiminin daha erken bir tarihte yapılması esastır fakat bunun diyalogla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum. Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. En azından bu denenmeli. Sayın Mehmet Büyükekşi ile görüşerek ikna etme çabasındayım" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün gerçekleştirilecek olan Kulüpler Birliği toplantısı öncesinde çok konuşulacak açıklamalarda bulunup, Türkiye Futbol Federesyonu'nun aldığı seçim kararının daha erkene çekilmesi gerektiğini söyledi.

Dursun Özbek'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"SEÇİM DAHA ERKEN YAPILMALI"

"İmza kampanyasının artık bir gerekliliği kalmadığını düşünüyoruz. Bizce de TFF seçiminin daha erken bir tarihte yapılması esastır fakat bunun diyalogla çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Dursun Özbek de Mehmet Büyükekşi'nin gitmesini istiyor: İkna etmeye çalışacağım

BÜYÜKEKŞİ'Yİ İKNA ETME ÇABASINDAYIM"

Uzlaşmanın sonuç vereceğini düşünüyorum. En azından bu denenmeli. Sayın Mehmet Büyükekşi ile görüşerek ikna etme çabasındayım. Sonuç alınamazsa sonrasında ne yapılacağına bakılmalı. Kulüpler Birliği'nin birliği bozulmamalı."

ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞECEK

Başkan Özbek, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ile bu konuda bir fikir alışverişi yapılıp yapılmadığı ile ilgili gelen soruya "Bugün yapacağız" diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi Dursun Özbek Galatasaray Ali Koç Türkiye Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Mehmet Alper Hakan:

tff güdümlü gs baktı ortalık kızıştı artık bende tff karşı çıkayım dedi yoksa ihale üstüne kalacak pislikleri ortaklıkları ortaya çıkacak. düne kadar yabancı hakeme ne gerek var diyor tff arada bir göstermelik sallayıp kolkola geziyordu. ne oldu şimdi. Gercekten türkiyenin beka ve ahlak sorunudur gs

43
32
yanıtYanıtla
Oliver:

Ahahaahah, kardeş yorumlarını para karşılığı okuyabilsem servet öderdim düşünce ve yorumlarını dinlemek için. Gerçekten hayal gücün ve mizah anlayışına hayran kaldım. Küçük alikoç seni :)

yanıt19
yanıt21
Pacey:

Daha bir kere Tff istifa diyemeyen başkanına söyleyeceksin bunları Ananasçılar sizi. Ali Koç sizin gibi taraftarı bulmuş istediği gibi yönetiyor işte. Ahlak sorunu görmek istersen bir aynaya bak istersen. Daha net görünecektir.

yanıt16
yanıt15
Veysel null:

bu fenevvvliler iyice kafayı yemiş. her şeyde suçu GS lilere atıyorlar. yazık bu FB lilere. kafayı yemelerine çok az kalmış diye yorumladım :)

3
5
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

sende kafa olmadığı kesin.olsa bile içi boş.... mallo veysel farkındaysan bunlar zaten ortak.

yanıt4
yanıt0
YİĞİT TÜRKALP:

adını da VEYSEL MALL yap çok güzel olur.

yanıt4
yanıt0
A Alkan:

Gönlünümü yapacaksın

5
0
yanıtYanıtla
mehmet metin atmacan:

Türk Futbolunun Lokomotifleri, FB, GS, BJK böylesine kokuşmuş federasyonu ikna ederek mi göndermeye çalışıyorsunuz,afferin lan size devam edin,ama biz fufbol severleri oyunlarını za malzeme yapmayın.Eğer kulaklarından tuttu ğunuz gibi 10 dakikada kapının önüne koyamı yor sanız yada bazılarınız koymak istemiyor ise vay türk futbolunun haline,ne ilgilenirim ne de izlerim,ne haliniz varsa görün,umarım bir gün her kez benim gibi düşünmez,o zamanda ortada ne devasa rantlar kalır, ne de ........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title