Haberler

Dünyaca Ünlü Tenisçi Eguine Bouchard, Cesur Pozlarıyla Takipçilerini Heyecanlandırdı

Güncelleme:

Güzel tenis oyuncusu Eguine Bouchard, başarılı kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Bouchard'ın bir takipçisi paylaşıma, "Çok güzelsin." yorumunu yaptı.

Sosyal medya medya hesabından cüretkar fotoğraflarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü tenisçi Eguine Bouchard, son paylaşımlarıyla bütün dikkatleri üzerine çekti.

Dünyaca Ünlü Tenisçi Cesur Pozlarıyla Takipçilerini Heyecanlandırdı

"TENİSİ BIRAKIP MODELLİK YAPMALISIN"

Instagram hesabında 1 milyon 800 bin takipçisi olan ünlü tenisçİ, cesur paylaşımlarıyla takipçilerini büyüledi. Ünlü tenisçinin cesur fotoğrafları büyük dikkat çekti. Bouchard'ın paylaşımlarını takipçileri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Bouchard'ın bir takipçisi paylaşıma, "Çok güzelsin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Tenisi bırakıp modellik yapmalısın bence." yorumunu yaptı. Bouchard'ın bazı takipçileri ise, aşk itiraflarında bulundu.

Dünyaca Ünlü Tenisçi Cesur Pozlarıyla Takipçilerini Heyecanlandırdı

Dünyaca Ünlü Tenisçi Cesur Pozlarıyla Takipçilerini Heyecanlandırdı

Dünyaca Ünlü Tenisçi Cesur Pozlarıyla Takipçilerini Heyecanlandırdı

Dünyaca Ünlü Tenisçi Cesur Pozlarıyla Takipçilerini Heyecanlandırdı

Dünyaca Ünlü Tenisçi Cesur Pozlarıyla Takipçilerini Heyecanlandırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Instagram Tenis Cinsellik Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (53)

para kazanacak ya:

iğrenç

11
18
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bu kadına Allah müslüman olmayı nasip eylesin,,,aksitaktirde bu gidişle cehennemi boylayacak..

5
22
yanıtYanıtla
dede:

bilemezsin dürbün bilemezsin. kimin nereye gideceğini. sus bence

yanıt4
yanıt2
Gülizar:

AYNEN KATILIYORUM HOCAM.

yanıt2
yanıt7
KAFA BOŞ:

DÜRBÜNLÜ ALLAH KORUSUN MÜSLÜMAN OLURSA ÜSTÜNDEN 1000 SAKALLI KİŞİ GEÇER AMA ŞİMDİ SADECE SEVGİLİSİ YAPIYORDUR BU İŞİ

yanıt3
yanıt2
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN:

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILMAK TÜM 1999 ÖNCESİ SGK''LILARI İLGİLENDİRMEKTEDİR. 16 ARALIK İSTANBUL BULUŞMASINA KATILMALISINIZ.

19
6
yanıtYanıtla
dede:

bu yorumu beğenmeyenler emekli kesimmi? yoksa 99 sonrası işe girenlermi?

yanıt4
yanıt0
Realist:

Ne ağladınız be, yok kıyak emeklilik size. Ben olsam 65 yaşında emekli ederim sizi

yanıt1
yanıt4
SON KARI BÜKÜCÜ:

Ben hiç etkilenmedim sonuçta hepsinde aynı şey var.

19
4
yanıtYanıtla
rewq:

O dediğinden maymunda da var

yanıt2
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title