Haberler

Derbi Maçın Ardından

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, Süper Lig'in 9. haftasında 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinde hakem Cüneyt Çakır'ın yönetiminden memnun olmadıklarını söyledi.

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, Süper Lig'in 9. haftasında 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinde hakem Cüneyt Çakır'ın yönetiminden memnun olmadıklarını söyledi.

Türk Telekom Stadı'nda yapılan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ergün, "Serdar Aziz'in çıktığı zamana kadar kontrol bizdeydi ama ondan sonra istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarıya daha iyi başladık. 10 kişi kalana kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Golü de atacağımıza inanıyorduk ama böyle bir müsabakada 10 kişi kalınca tüm hesaplar değişiyor. Ondan sonra gol yememek üzerine döndük. Rakibe de pozisyon vermedik." diye konuştu.

Ergün, karşılaşmada lehlerine verilmeyen penaltı olduğunu savunarak, "Gördüğümüz kadarıyla pozisyonu penaltı olarak değerlendirdik. Beklentimiz, üst düzey bir müsabakada ve yönetimde böyle bir hatanın yapılmaması. Ona rağmen golü bulacağımıza inanıyorduk. 10 kişi kalmak işi bozdu." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Çakır'ın üst düzey bir hakem olduğuna değinen Cenk Ergün, teknik heyetin maç içindeki tepkisiyle ilgili şunları kaybetti:

"Penaltı kararı bekliyorduk. Beklentilerimiz yönünde üst düzey bir hakem yönetimi olmadı. Cüneyt Çakır, Türkiye'nin son dönemde yetiştirdiği en büyük hakem. Görev aldığı müsabakalarla bunu gösteriyor. Kulübenin tepkisi, net bir şekilde gördükleri pozisyonların ters değerlendirilmesine. Bu 1 değil, 5 değil. Maçı takip eden teknik heyet ve oyuncular da gördükleri şekilde değerlendirilmediği zaman tepki gösteriyor."

Cenk Ergün, teknik direktör Igor Tudor'un mücadeleye üçlü savunma ile çıkmasıyla ilgili, "Bugünkü formasyonda daha etkili olabileceğimizi düşündü. Serdar Aziz çıkana kadar ne kadar etkili olduğumuzu gösterdik. Hafta boyunca takım buna çalıştı ve hazırdı. Maalesef elimizde olmayan bir oyuncu değişikliğinden sonra eski sisteme döndük. Bütün olan bitene rağmen bu maçı kazanmalıydık ama olmadı. Yine lideriz. Bu maçı kazanmakla ne şampiyon olacaktık ne de ligi kaybedecektik. Şimdi önümüzde Trabzonspor karşılaşması var." şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarına başladıklarını aktaran Ergün, "Önümüzde zaman var. Devre arası ve sezon sonu için transfer çalışmalarına başladık. Bunları teknik heyetimizle koordineli şekilde yapıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Fenerbahçe Cenk Ergün Spor Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title