Haberler

Denizlisporlu Yönetici, Oğlu Kulübe Transfer Edilince İstifa Etti

Güncelleme:

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Niyaz, oğlu Recep Niyaz'ın kulübe transfer olması sonrası "Görevde kalmam etik olmaz." diyerek istifa etti.

Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Niyaz'ın, oğlu Recep Niyaz'ın kulübe transfer olması nedeniyle istifa ettiği bildirildi.

Denizlispor'dan yapılan açıklamada, yönetim kurulu üyesi İhsan Niyaz'ın, kulüp başkanı Mustafa Üstek ve başkan yardımcısı Taner Atilla ile görüşerek oğlu Recep Niyaz'ın takıma katılmasının ardından yönetici olarak kalmasının etik olmayacağını ifade ettiği ve istifa kararı aldığı belirtildi.

Denizlisporlu Yönetici, Oğlu Kulübe Transfer Edilince İstifa Etti

"GÖSTERMİŞ OLDUĞU ANLAYIŞTAN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Başkan Mustafa Üstek'in, İhsan Niyaz'a bugüne kadar kulübe yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Mustafa Üstek'in kalmasını istemesi ve bu kararın gerçekleşecek olan ilk yönetim kurulu toplantısında tartışılmasını istemesine rağmen kararından vazgeçmeyen İhsan Niyaz'ın istifası kabul edilerek, göstermiş olduğu bu duyarlı davranış ve oğlu Recep Niyaz'ın transferi sırasında göstermiş olduğu anlayıştan dolayı kendisine teşekkür ederiz."

Kaynak: AA / Spor

Recep Niyaz Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın:

sen adamın ham maddesinin be vallahi helal olsun.

15
6
yanıtYanıtla
ERZURUM DADAŞ 25:

Belki oğlunu transfer ettirdikten sonra istifa ettin. Nereden belli. Belki ters mantık yapıyorsun.

7
10
yanıtYanıtla
ERZURUM DADAŞ 25:

bir kere terbiyesizlik yapma adam olmaya çalış insanlara LAN diye hitap edilmez haddini bil. LAN SENSİN ayrıca dandı united, kim takar da yorum yapar senin recebine, burada insanlar babasının yaptığı reklamdan, bu dümeni, numarayı yemediğinden bahsediyor. Burada senin ZORUNA NE GİDİYOR?

yanıt2
yanıt0
Şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt:

Kim takar senin recebini, Orta da reklam var.

yanıt2
yanıt0
andsmero denizli:

helal olsun be

11
3
yanıtYanıtla
Bilir Kisi:

reklamlar

6
7
yanıtYanıtla
fenerli:

adamsin

1
0
yanıtYanıtla
FB''li:

Böyle adamlar hala varmış , helal olsun. .

0
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HER NE KADAR DOĞRU KARARMIŞ GİBİ GÖRÜNSEDE BENİM AÇIMDAN DEĞİL. NEDENİ ELİMDEN GELDİĞİNCE TÜM İŞLERİMDE ADALETİ GÖZETDİM ELİMDEN GELDİĞİNCE.

0
0
yanıtYanıtla
Ronaldo:

Denizli bu kafayla amötör kümeye gider benden söylemesi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title