Haberler

Demirören'e "Rahatsızız" Mesajı

Güncelleme:

TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, "Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı yöneticiler, Yıldırım Demirören'i arayarak federasyonumuza yönelik söylemlerden son derece rahatsız olduklarını dile getirmişlerdir" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Ünal Aysal ve yöneticilerin, Yıldırım Demirören'i aradıklarını belirterek, "Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı yöneticiler, TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'i bizzat arayarak, federasyonumuza yönelik söylemlerden son derece rahatsız olduklarını ve bu konudaki üzüntülerini dile getirmişlerdir" diye konuştu.

Düren, "Türk futbolunun, şu anda içinde bulunduğu zor durumdan çıkmasına destek olacak şekilde, sağduyuya, birlik ve beraberliğe değer verilmiş olması, bu konuda fedakarca çalışan federasyonumuz için en önemli motivasyon kaynağı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Yıldırım Demirören ve TFF'yi isim vermeden, "Türk futbolunu Boğaz'daki yalı çocuklarının oyuncağı olmaktan kurtaramazsak bu işin içinden çıkamayız" diyerek eleştirmişti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Yıldırım Demirören Ünal Aysal Mete Düren Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title