Haberler

Davutoğlu'dan Top Kontrolü Yorumu: Messi'yi Bana Benzetirler Diye Düşünmüştüm

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Vodafone Arena'nın açılışındaki top kontrolüyle ilgili "Sizi Messi'ye benzetenler oldu" sözlerine "Ben de Messi'yi bana benzetirler diye düşünmüştüm." dedi.

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın resmi açılış töreni dün gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından protokolde yer alan isimler sahaya indi. Beşiktaş'ın 2.5 yılda yapımını tamamladığı Vodafone Arena stadyumunun protokol açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yapıldı. Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena'nın açılış maçında ise Bursaspor'u 3-2 mağlup etti.

"DAVUTOĞLU'NA KONTROL SORUSU"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünkü açılışın ardından bugün Habertürk'te yayınlanan "Şimdi ve Burada" programının konuğu oldu. Programın sunucusu Yıldıray Oğur, Başbakan'a açılışta yaptığı top kontrolüyle ilgili "Cumhurbaşkanımızın futbol kariyeri var. Görüntüler sosyal medyada yer buldu. Siz kendinizi izlediniz mi? Sizi Messi'ye benzetenler oldu." sorusunu yöneltti.

"MESSI'Yİ BANA BENZETİRLER DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM"

Davutoğlu bu soruya "Ben de Messi'yi bana benzetirler diye düşünmüştüm." diye cevap verince stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı. Başbakan, şunları söyledi:

"Lisede çok iyi oynardım diyebilirim. Mütevazi bir şekilde tabii. Hala da oynarım. Burdan çıkıp bir sahaya gidebiliriz, niyetli olan varsa. Son olarak seçim kampanyasında Trabzon'da oynadım. Söylemesi ayıp, galiba dört gol attım. Biz Erdoğan'la geçmişten bu yana iyi paslaşırız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Davutoğlu Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title