Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanıştığı kişinin Manchester City'nin sahibi olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi: Maşallah

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İstanbul'a gelen Manchester City'nin sahibi petrol milyarderi Shaikh Mansour ile tanıştığı anlar ortaya çıktı. Mansour'un Manchester City'nin sahibi olduğunu öğrenince oldukça şaşıran Erdoğan, "Maşallah" dedi.

Inter ile Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İstanbul'da karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İngiliz ekibi 1-0 kazanırken, kulübün sahibi Shaikh Mansour 13 yıl sonra takımın maçını izlemek için İstanbul'a geldi. Mansour'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştığı anlar kameralara yansıdı.

ERDOĞAN ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Şampiyonlar Ligi finalini izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE lideri Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüşmelerini sürdürdü. Üst düzey iş insanı ve siyasilerin bir araya geldiği görüşmelerde BAE lideri, Manchester City'nin sahibi Shaikh Mansour'u Erdoğan ile tanıştırdı. Mansour'un Manchester City'nin sahibi olduğunu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan şaşkınlığını gizleyemezken, "Aaa, Maşallah" dedi.

13 YIL ARADAN SONRA TRİBÜNDE

Shaikh Mansour, 2008'de satın aldığı Manchester City'nin sadece Liverpool ile oynadığı gösteri maçını 2010'da tribünde izlemişti. Mansour, 13 yıl aradan sonra ilk kez takımının maçını İstanbul'da tribünden izledi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Recep Tayyip Erdoğan Manchester İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
500

Yorumlar (11)

Dengiz Elm:

Petrol milyarderi olduğunu duyunca gözleri parlamış reisin

422
50
yanıtYanıtla
Osman Kara:

bundan sonra bizde de böyle hacı :)

yanıt15
yanıt4
Onur Yener:

Asıl Maşallah Reisimize...

133
146
yanıtYanıtla
Levent Acar:

17 hezimetten sonra bile internet trolleri şunu anlayamdı seçim buralarda beyenmedi (103) yaparak değil, sadıkta dürüst ve çalışkan olarak kazanılıyor. siz böyle devam edin. :))) süper muhalefet

yanıt27
yanıt28
mahmut:

Emperyalistler Arapları sömürmesine artık Dur diyeceğiz.

114
161
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Tam tersine araplar Turkleri somuruyor

yanıt110
yanıt44
ahmet altıntaş:

Ne zaman dur diyeceksin. Lafla peynir gemisi yürümüyor.

yanıt2
yanıt1
İbrahim Demirel:

Adam koca city nin sahibi 13 yılda 2 kez maç izlemiş. Bu nasıl bir zenginlik hocam ?

186
7
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Arapların parası ya abd yada ingilterede ülke hayali zenginn

83
12
yanıtYanıtla
Adem Erdoğan:

Rte nin o kadar sporcu dostu var ; amatör ligde top koşturmuş biriside çıkıp profesyonel 3 lig bonservesi vermiyor.

7
15
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title