Haberler

Christian Vieri, Inter'e Dava Açtı

İtalya Milli Takımı'nın Eski Oyuncusu Christian Vieri, Eski Kulübü Inter ve İtalyan Telefon Şirketi Telecom İtalia Aleyhine Telefonlarının İzinsiz Dinlendiği Gerekçesiyle 21 Milyon Euroluk Dava Açtı.

İtalya Milli Takımı'nın eski oyuncusu Christian Vieri, eski kulübü Inter ve İtalyan telefon şirketi Telecom İtalia aleyhine telefonlarının izinsiz dinlendiği gerekçesiyle 21 milyon euroluk dava açtı.

Christian Vieri, Inter Kulübü'nde oynadığı 1999-2005 yılları arasında kulübün isteği üzerine Telecom İtalia'nın telefonlarını dinlediğini ve özel hayatına müdahale edildiğini ileri sürdü.

Ünlü futbolcunun avukatı Danilo Buongiorno yaptığı açıklamada, Vieri'nin eski kulübünden 9 milyon, Telecom İtalia'dan ise 12 milyon euro talep ettiğini kaydetti.

Vieri'nin özel hayatıyla ilgili endişe eden ve futbolcunun davranışlarını inceleme altına almaya çalışan Inter'in, telefon şirketiyle işbirliği yaparak futbolcuyu dinledikleri ileri sürülüyor.

Vieri'nin avukatı, davanın ilk duruşmasının mayıs ayı içinde yapılacağını bildirdi. Vieri, dizinde yaşadığı uzun bir sakatlık döneminin ardından dün oynanan Empoli maçında Atalanta formasıyla ile yeniden sahalara dönmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title