Haberler

Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Badminton Federasyonu Tarafından Isparta'da Düzenlenen Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası Sona Erdi.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Isparta'da düzenlenen Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası sona erdi.

Isparta Spor Salonu'nda 7-9 Haziran tarihlerinde düzenlenen ve Isparta Belediyesi'nin sponsorluğunu yaptığı Türkiye Büyükler Badminton Şampiyonası sona erdi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen müsabakalar sonrasında tek erkeklerde birinciliği Mustafa Yalvarıcı (Sakarya Üniversitesi), ikinciliği H. Hüseyin Durakcan (EGOSpor), üçüncülüğü Ali Kaya (EGOSpor) elde etti. Tek bayanlarda ise Ezgi Epice birinci (EGOSpor), Özge Bayrak ikinci (Bursa Osman Gazi Belediye), Hatice Nurgül Şen ise üçüncü (EGO Spor)

oldu.

Çift erkeklerde Ali Kaya ve Nuri Balkan birinci olurken (EGOSpor), ikinciliği H. Hüseyin Durakcan ve M. Göksel Kundakcı (EGOSpor-Büyükşehir Belediyesi Ankara), üçüncülüğü ise Barış Boyar ve Burak Köse (Çorum GS) elde etti.

Çift bayanlarda ise Ezgi Epice ve Sıdıka Kulatay birinci (EGOSpor), Nurdan Ekin ve Rabia Kemer ikinci (Bursa Osman Gazi Belediyesi), Öznur Çalışkan ve Birsen Çakır üçüncü (Bursa Osman Gazi Belediye) oldu.

Karışık çiftlerde Nuri Balkan ve Sıdıka Kulatay birinci (EGOSpor), Samet Ömerci ve Rabia Kemer ikinci (Bursa Osman Gazi Belediye), Emre Vural ve Özge Bayrak ise üçüncü (Bursa Osman Gazi Belediye) oldu.

Şampiyonada EGOSpor 4 birincilik elde ederken, Sakarya Üniversitesi 1 birincilik elde etti. Osmangazi Belediye Spor Kulübü birincilik elde edememesine rağmen aldığı ikincilik ve üçüncülüklerle kulüp sıralamasında ilk sırayı alırken, EGOSpor ikinci, Büyükşehir Belediyesi Ankara üçüncü ve Çorum GS ise dördüncü oldu.

Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları, Isparta Valisi Şemsettin Uzun, Isparta Milletvekili M. Emin Bilgiç, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydıner ve Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik tarafından verildi.

Ayrıca şampiyonanın sponsorluğunu yapan Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman ve Başkan Yardımcısı Ahmet Aydıner, Isparta merkezde bulunan 64 okula müsabakalar sırasında bin 200 badminton raketi, 15 dikme ve file, 150 kutu badminton topu dağıtarak Isparta'da 64 okulda Badminton Spor Okulları'nın startını verdi. 81 ilde bulunan okullara badminton malzemesi dağıtacaklarını kaydeden Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, bu konuda belediye başkanları ve sponsorlara çağrıda bulundu.

(BK-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title