Haberler

'Büyük Başkan' Belgeselinin Galası Yapıldı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, hayatını konu alan 'Büyük Başkan' filminin galasına katılarak, "Çocukluk yaşlarım aklıma geldi."

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, hayatını konu alan 'Büyük Başkan' filminin galasına katılarak, "Çocukluk yaşlarım aklıma geldi. Sinemada kendi hayatımın olduğu bir belgeseli izlemeyi hakikaten yaşamamış gibi heyecan duyuyorum. Yapımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

29 Şubat- 4 Mart 2012 tarihleri arasında 6. düzenlenecek olan Uluslararası 2. El Film Festivali 'futbol fonsepti' ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. Festivalin Kızılay Büyülü Fener Sineması'ndaki galasında, Ankara'nın bir simgesi olan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın hayatını konu alan ve yönetmenliğini Alper Tunga Özdemir'in yaptığı 'Büyük Başkan' belgeseli ile festival seyircisinin karşısına çıktı. Danışmanlığını Ali Ekber Düzgün ve Hakan Kaynar'ın yaptığı belgeselde, İlhan

Cavcav'ın hayatı yakınları ve onu tanıyanların gözünden sunuluyor. Açılış törenine İlhan Cavcav ve yakınlarının yanı sıra idari ve teknik kadro ile taraftarlar da katıldı.

"ÇOCUKLUK YAŞLARIM AKLIMA GELDİ"

Cavcav, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun zamandır sinemaya gelmediğini belirterek, "Çocukluk yaşlarım aklıma geldi. Sinemada kendi hayatımın olduğu bir belgeseli izlemeyi hakikaten yaşamamış gibi heyecan duyuyorum. Yapımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gençlerbirliği olarak taraftarların başkanlarını daha iyi tanıması açısından bu belgesel de onlara bir önsezi ve atacakları adımlarda bir faydası olur" şeklinde konuştu.

Başkan Cavcav'ın eşi Nazan Hanım da böyle bir festivalin düzenlenmesi nedeniyle çok mutlu olduğunu söyleyerek, belgeseli daha önce izlediğini fakat birlikte izlemenin daha özel olduğunu kaydetti. 'Büyük Başkan' Belgeselinde rol alan Cavcav'ın yine aynı isimli torunu 12 yaşındaki İlhan Cavcav ise, "Küçük İlhan olarak dedemle gurur duyuyorum. Bu belgeseli izlerken de çok keyifli bir şekilde izleyeceğim. Dedeme çok teşekkür ediyorum" dedi.

"BU BELGESEL GERÇEKTEN 'BÜYÜK BAŞKAN'A YAKIŞIR"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise açıklamasında, "İlhan Bey'in bugüne kadar Türk futboluna yapmış olduğu katkılar ortada. Bu belgesel gerçekten 'Büyük Başkan'a yakışıyor. Böyle bir festivalde tekrar gündeme gelmesi bizi, camiada bulunan birisi olarak mutlu ediyor" diye konuştu.

"Büyük Başkan" belgeselini, Gençlerbirliği taraftarı olarak 3 arkadaşın yola çıkarak hazırladığını anlatan yönetmen Alper Tunga Özdemir, "Takım işi gibi çalıştık. Tek bir kişinin yaptığı bir şey değildi. Biz bir taraftarlık görevini yaptık. Belgesel sürecinde başkanımızı yakından tanıdığımız için mutlu olduk" dedi.

"34 YILDA YAPTIKLARINA TEŞEKKÜR OLARAK KABUL ETMESİNİ İSTİYORUZ"

Belgeselin danışmanlığını ise Ali Ekber Düzgün ile Hakan Kaynar'ın yaptı. Ali Ekber Düzgün, açıklamasında, İlhan Cavcav'a daha önce de belgesel teklifinin gittiğini hatırlatarak, "Sağ olsun Başkanımız bizi kırmadı, hayatını açtı. Bizim için çok keyifli bir süreçti. Hem taraftar olarak hem de İlhan Başkan'ın hayatına yakından tanık olmak. Zaman zaman sabırsızlığa düştü başkan ama gerçekten profesyonel bir çalışma yaptı, hiç yüzü düşmedi, hiç yorulmadı. Bu bizim en büyük motivasyon kaynağımızdı.

Gençlerbirliği'nin 89. yılında böyle bir şey yapmak, çok zevkliydi kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ankara'yı sevmek için Gençlerbirliği'ni sevdiklerini dile getiren Hakan Kaynar da, İlhan Cavcav'ın 34 yıldır kırmızı-siyahlı takımın başkanlığını sürdürdüğüne dikkat çekerek, "Gençlerbirliği şimdi borçsuz, geleceği parlak, tesisleri olan bir kulüp. Bütün bunlar için bir teşekkür olarak kabul etmesini istiyoruz bu belgeseli" dedi.

"Uluslararası 2. El Film Festivali"nin yöneticisi, Kerem Akkoyunlu ise festivalin 'futbol konsepti' üzerinden düzenlediklerini kaydederek, şunları kaydetti: "Aslında Ankara'ya ait olan, Ankara'da markalaşmış olan Ankamall 2. El Film Festivali, Ankara'nın köklü takımlarından biri olan Gençlerbirliği ile ilgili böyle bir kurumsal işbirliği yapmaya karar verdik. Sağ olsunlar Gençlerbirliği de bize destek vererek festivalimize katıldı." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlhan Cavcav Spor Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title