Haberler

Bütün ülke onu konuşuyor! Kasımpaşa'nın futbolcusundan penaltı pozisyonu için açıklama

Güncelleme:

Kasımpaşa forması giyen Yunus Emre Gedik, Fenerbahçe maçının ardından yaşanan penaltı pozisyonu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Gedik, kendisinin ağzından çıkmış gibi ortaya atılan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da forma giyen Yunus Emre Gedik, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından yaşanan penaltı pozisyonuyla ilgili bir açıklama yaptı.

ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI

Yunus Emre'nin penaltıya sebebiyet vermesiyle Fenerbahçe maçı 2-1 kazandı. Fakat mücadelenin ardından futbolseverler pozisyonun penaltı olup olmadığına dair büyük bir tartışmaya girdi. Tüm ülkenin konuştuğu ve pozisyonu büyük tatışma yaratan Yunus Emre, maçın ardından penaltı pozisyonu için çıkan bazı haberleri yalanladı.

Bütün ülke onu konuşuyor! Kasımpaşa'nın futbolcususundan penaltı pozisyonu için açıklamaYunus Emre'nin penaltı pozisyonu

"GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan futbolcu, "Maçtan sonra sosyal medyada ve yazılı basında penaltı pozisyonu ile ilgili benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Bütün ülke onu konuşuyor! Kasımpaşa'nın futbolcususundan penaltı pozisyonu için açıklama

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (43)

Cevdet Karaduman:

Ben bir fb li olarak oynadığımız oyundan ve attığımız penaltıdan utandım çok ayıp bu oyun bize yakışmıyor bizi her zaman hakemler kurtarmaz.

564
213
yanıtYanıtla
Doğan Akdemir:

Fenerbahcenin 2 net penaltısını vermezsen ferdinin kafasına yapılan darbeyi ve osterveldenin içeride olan pozisyonu. Sonra böyle basit bir penaltıyı vermek zorunda kalırsın. Ki onada net penaltı degil diyemezsin. İsmail kartal çöpü yüzünden oyundan memnun değiliz ama Fenerbahçe nin hakkınıda yedirmeyiz. İşinize bakın

yanıt13
yanıt8
ekrem celebi :

yazıkk yaaa bır fenerlı olarak rezıl olduk yıne umarım bu senede uefanın şikecıler lıstesınde yer almayız

278
123
yanıtYanıtla
Erdoğan Karacaoğlan:

Bu hakemlere hesap soracak bı merci yok mu? İsrailmi burası. Bütün takımların hakkını sömüreceksiniz, alınterini gasb edeceksiniz hiç bı yaptırım yok, puan silme yok, alt lige düşürme yok ohh devam

254
60
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Hakem Baskıdan Korkudan Neyapacağını Bilemedi LaleKokan FenevGenelEv Haramdan Yine Macı Aldı

145
118
yanıtYanıtla
Jubiter Mars:

O penaltı degil işte varda var bilerek kasten vermiş

yanıt124
yanıt39
Erhan Efe:

Sadece maçı değil sizin herşeyinizi ganimet olarak aldı sen de hamamda çalışacaksın artık

yanıt16
yanıt21
Turgay Blue:

Çok belli olmuyor ama Dikkatlice bakıldığında top yön değiştiriyor.

91
128
yanıtYanıtla
Comolokko61:

Biraz daha dikkatli bakarsan şirinleri bile görebilirsin.

yanıt152
yanıt45
Kerim Köroğlu:

Burdan baktığımız da sende topa benziyor sun bakış açısı önemli

yanıt96
yanıt39
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title