Haberler

Harun Tekin: Bursaspor Formasını Giymek Benim İçin Büyük Bir Şeref

Güncelleme:

Bursaspor'un milli eldiveni Harun Tekin, "Kendimi Bursaspor'un bir parçası olarak görüyorum. Bu formayı giymek benim için şeref" dedi.

Bursaspor'un başarılı file bekçisi Harun Tekin, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Yeni yılda herkese sağlık, huzur ve mutluluk dileyen milli eldiven, "Umarım yeni yılda çok başarılı oluruz. Geçen yılı pek fazla konuşmak istemiyorum, kötü bir sezon geçirmiştik. Ardından yeni sezona köklü değişiklikler ile başladık. Hocamız değişti, yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. Hem teknik ekibimizle hem de yeni gelen arkadaşlarımızla güzel bir bağ oluşturduk. Özellikle sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı performans sergiledik. İlk yarıyı iyi bir puanla bitirdik ama daha iyi olabilirdi. Bazı kırılma maçlarını kaybettik, şimdi önümüzde ligin ikinci yarısı var. En iyi şekilde hazırlanıp, güzel galibiyetlerle üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.

"KENDİMİ BURSASPOR'UN BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜYORUM"

Bursaspor'a geleli 8 yıl olduğunu hatırlatan Harun Tekin, "Kendimi Bursaspor'un bir parçası olarak görüyorum. Buradakileri bir aile olarak görüyorum. Bu forma altında oynamayı, savaşmayı ve çalışmayı çok seviyorum. Bursaspor formasını giymek benim için büyük bir şeref" diye konuştu.

GENÇ ELDİVENLERİ DEĞERLENDİRDİ

Altyapıdan önemli isimlerin çıktığına işaret ederek Bursaspor'un genç file bekçilerine ayrı bir parantez açan tecrübeli eldiven, "Muhammed Şengezer ve Ataberk Dadakdeniz pırlanta gibi çocuklar. Beraber güzel bir uyum içinde çalışıyoruz. Okan Koçuk kendini geliştirmeye devam ediyor. Okan kardeşimle uzun yıllar birlikte forma giydik. Şenol hoca zamanında benim arkamdaydı. Milli takım kampında birlikteydik eski günleri yad ettik. Muhammed de Riva'da kamptaydı. 3'ümüz birlikte zaman geçirdik. İnşallah Bursaspor'dan milli takımlara daha çok oyuncu gider" ifadelerini kullandı.

"İLK 5 İÇERİSİNDE YER ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Teknik direktör Paul Le Guen'in 3-5-2 sistemini de değerlendiren Harun Tekin, bu noktada başarı gösterdiklerini, az pozisyon verdikleri ve atağa daha iyi çıktıkları bir oyun sistemi olduğunu belirtti. Milli file bekçisi ayrıca, "Kampta iyi hazırlanmak önemli. İkinci yarı her zaman zor geçer. Alt sırada bulunan takımlar güçlenmeye çalışacaklar. Daha çok çalışıp kırılma maçlarını kazanırsak ilk 5'te yer alacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Tekin, Paul Le Guen'in de kendilerine olan yaklaşımının her zaman bir arkadaş gibi olduğunu ve özgüven verdiğini de dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Paul Le Guen Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

fırsat sana:

oyna işte

1
0
yanıtYanıtla
Ercan:

Helal olsun sana, elbet bir gün güler şehrine ihanet etmeyenler.

0
0
yanıtYanıtla
NE ŞAMPİYONLUK NEKUPA İÇİN DEĞİL AŞKIMIZ:

HARUNNNN ADAMSINN LAN ADAMMM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title