Haberler

Bolu spor haberi | Boluspor, Pendikspor deplasmanından 3 puanla dönmek için çalışıyor

Güncelleme:

Edinilen Bolu gelişmesine göre - Boluspor, Pendikspor deplasmanından 3 puanla dönmek için çalışıyor Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: "Çok iyi maçlarımız olacak" Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, takımların milli maç arasından sonra gerçek performanslarının ortaya çıkacağını belirterek, "Lig çok uzun.

- Boluspor, Pendikspor deplasmanından 3 puanla dönmek için çalışıyor

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar :

"Çok iyi maçlarımız olacak"

BOLU - Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, takımların milli maç arasından sonra gerçek performanslarının ortaya çıkacağını belirterek, "Lig çok uzun. Köprünün altından çok sular akacak. Çok iyi maçlarımız olacak" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor, ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacakları Pendikspor müsabakasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde antrenmanlarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, ilk 3 haftada kazandığı 4 puanın üzerine Pendikspor karşısında 3 puan daha eklemek için çalışıyor.

"Zor bir maça gidiyoruz"

Ligin ilk 3 haftasında olumsuzluklarla karşılaştıklarını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "1 sene içinde yaşayacağımız bütün olumsuzlukları bir maçın içinde yaşadık. Geride kalan 2 haftaya baktığımızda da 2 tane kırmızı kart, 60 dakika 10 kişi oynadık. Bana göre ilk 3 haftada bütün sezon yaşayacağımız şanssızlıkları bir arada yaşadık. İşin güzel tarafına bakmak lazım. Hakan'ın müthiş bir golü var. Rakibe verilmeyen pozisyonlar var. Girdiğimiz pozisyonlar var. Değerlendirebilseydik maçı 5-1 kazanabilirdik. Neticesinde o maça çok fazla takılmayacağız. Buradan iyi şeyleri alıp önümüzdeki Pendik maçına odaklanacağız. Onlar da deplasmanda Gençlerbirliği maçını kazandılar. Bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Bütün hazırlığımız o maç için. Zor bir maça gidiyoruz ama oradan da puanlarla döneceğiz" şeklinde konuştu.

"Oyun anlamında bir sıkıntımız yok"

Sahada iyi mücadele ettiklerini ancak skor olarak netice alamadıklarını belirten Karafırtınalar, "Oyun anlamında bir sıkıntımızın olduğunu düşünmüyorum. Kuvvet ve fizik anlamında, koşu mesafelerinde üst seviyedeyiz. Sadece skor anlamında netice alamadık. En kısa zaman da bunu da lehimize çevireceğiz. Lig çok uzun. Köprünün altından çok sular akacak. Çok iyi maçlarımız olacak. Zaman zaman da kaybedeceğiz. Sahada mücadeleyi her zaman göstereceğiz. Bunun sinyallerini bu hafta verdiğimizi düşünüyorum. Taraftara da 90 dakika destekledikleri için teşekkür ediyorum. Biz de en kısa zamanda onları ödüllendireceğiz. Ligde baktığımız zaman puanlar arka arkaya sıralanıyor. Bu hafta kazandığımızda biz de ilk 3'ün içinde yer alabiliriz. Milli takım arasından sonra takımlar oturur. Takımların gerçek yüzü biraz daha ortaya çıkar" diye konuştu.

"Balde telafi edecektir"

Boluspor'un son karşılaşmasında kullandığı penaltıyı gole çeviremeyen ve girdiği net pozisyonları değerlendiremeyen golcü futbolcu Balde'yle ilgili de görüşlerini aktaran Karafırtınalar, "Ben de yıllarca santrfor oynadım. Onun kaçırdığından çok daha kötülerini kaçırdım. Bunlar futbolda var. Balde de bize biraz geç geldi. Fizik kalitesi çok iyi değil. Biz onu maç oynatarak fizik kalitesini geliştirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta yine oynayacak. Mutlaka telafi edecektir. O çok üst düzey bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sait Karafırtınalar Pendikspor Boluspor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title