Haberler

Bölgesel Amatör Lig

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta Osmaniyespor ile Ceyhanspor 1-1 berabere kaldı.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta Osmaniyespor ile Ceyhanspor 1-1 berabere kaldı.

7 Ocak Stadyumu'nda oynanan maça Osmaniyeliler büyük ilgi gösterdi. Çok sayıda futbolsever stadyuma giremedi. Ceyhanspor'un da az sayıda taraftarı maça geldi. Ligde şampiyonluk hedefleyen iki takımın maçında alınan birer puan tarafları pek sevindiremedi.

Hakkari bölgesi hakemleri Halit Özel ve Saime Akar ile Van bölgesi hakemi Çağlar Mert hakem üçlüsünün yönettiği maçta, her iki takım da galibiyeti hedefleyen futbol sergiledi. Maçın ilk yarısının 37. dakikasında konuk ekip Ceyhanspor, Gökhan Sipki'nin ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru 44. dakikada Osmaniyespor'dan Hakan Özkan ve Ceyhanspor'dan Mehmet Duz kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve maçın ilk yarısı da Ceyhansphor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda gol arayan ev sahibi Osmaniyespor, 77. dakikada Ercenk Ekiz'in muhteşem golü ile eşitliği sağladı. (1-1) Golden 4 dakika sonra Ceyhanspor'dan Samet Gören ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bir kişi eksik kalan rakibi karşısında galibiyet golünü arayan Osmaniyespor, ileri uçta etkili olamayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Alınan birer puanın ardından 15'er puana sahip olan her iki takımdan Ceyhanspor averaj ile 6. sırada, Osmaniyespor da 7. sırada yer aldı. Osmaniyespor haftaya Adana Hadırlıgücü takımına konuk olacak.

Büyük ilgi gören maçı Vali Kerem Al, milletvekilleri Suat Önal ve D. Mehmet Kastal, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ve Jandarma Alay Komutanı Albay Tayfun Dündar da izledi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakkari Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title