Haberler

Bodrum FK, Şanlıurfaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor

Güncelleme:

Bodrum Futbol Kulübü, Adanaspor'a yenilerek yara alan Süper Lig yarışında, Şanlıurfaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktör İsmet Taşdemir, iyi bir oyunla maçı kazanmak istediklerini belirtti.

Bodrum FK'da tek hedef galibiyet

Fırat AKAY / BODRUM, (DHA)

1'inci Lig'de milli aranın ardından evinde Adanaspor'a 1-0 yenilerek Süper Lig yarışında yara alan Bodrum Futbol Kulübü, bu hafta deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor müsabakasına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. İyi bir oyunla maçı kazanmak istediklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Geçtiğimiz hafta Adanaspor karşısında farklı bir maç oynadık. İlk yarısını üstün oynayıp çok gol kaçırıp ikinci yarı bir şey yapmayan bir takım görünümüne düştük. Bu bize yakışmadı. İkinci yarıdaki oyunumuz bizi ve taraftarımızı üzdü. Taraftarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüm ama futbolun içerisinde bunlar var" diye konuştu.

Adanaspor maçında hatalardan ders aldıklarını belirleyen deneyimli teknik adam, "Eksiklerimizi gördük ve analinizi de yaptık. Şanlıurfa zor bir deplasman. Sezona iyi giriş yapan ancak daha sonra hoca değişikliğinden dolayı istikrar yakalamayan bir takım olsa da güçlüler. Şanlıurfaspor'un nerede ne yapacağı belli olmuyor. Sıkıntılı bir maç bizi bekliyor ama hiçbir maçın kolayı yok. İyi hazırlanıp yüzümüzün akıyla sahadan ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Yeşil-beyazlılarda Üzeyir ve Sousa'nın cezası sona erdi, Musah Mohammed ise sarı kart cezalı olması nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle Eren Albayrak sezonu kapatırken, sakatlığı bulunan Pedro ise takımla antrenmanlara çıkmaya başladı.

CELAL: TELAFİ PEŞİNDE OLACAĞIZ

Bodrum FK'nın golcü oyuncusu Celal Dumanlı, Adanaspor mağlubiyetini telafi edeceklerini söyledi. Celal, "Geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Adanaspor maçına iyi hazırlanmıştık. Yeni bir taktik disipliniyle çıktık. Maçın başında net pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Karşılaşmanın ikinci yarısı bizim için iyi geçmedi. İçerideki yenilmezlik serimize son verdiler. Sezon başından bu yana deplasmanda inişli çıkışlı bir grafiğimiz olabilir ama biz her maça ayrı hazırlanıyoruz. Şanlıurfa deplasmanı zor bir deplasman olacak. İçeride kaybettiğimiz maçı telafi etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İsmet Taşdemir Şanlıurfaspor Adanaspor Futbol Bodrum Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title