Haberler

Beşiktaş'ta yoğun tempo

Güncelleme:

Beşiktaş, Avusturya'da yaptığı sezon hazırlık kampında oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor.

Beşiktaş, Avusturya'da yaptığı sezon hazırlık kampında oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor.

Günde çift idman yapan siyah beyazlı futbolcular, teknik direktör Valerien Ismael'in antrenman temposunun çok yüksek olduğunun altını çizerek, "Uzun zamandır böylesi bir kamp temposu görmedik, ama çalışmalar çok iyi gidiyor" diye konuşuyorlar.

Antrenmanların ilk 20 dakikasında kondisyon hareketleri yapan takım, hemen peşinden taktik çalışmalara geçiyor ve neredeyse hiç durmuyor. Taktik antrenmanda alışıla geldiği üzere, küçük bir bölümü kullanmak yerine sahanın tamamını kullanan Valerien Ismael, uygulatmak istediği 3-4-3 sisteminin ayrıntılarını sürekli olarak tekrar ettiriyor. 3-4-3, 3-4-1-2 gibi varyasyonları deneyen Ismael'in ana felsefesi, maçı rakip yarı alana yıkarak yoğun presle top kapmak ve hemen hücum organizasyonu oluşturmak. Top kaybının çok önemli olmadığını, kaybettikten sonra kazanmak için anında harekete geçmek gerektiğini sürekli tekrarlayan teknik adam, futbolcuların şu ana kadar verdiği reaksiyondan bir hayli memnun görünüyor.

CEYHUN KAZANCI'DAN BÜYÜK TRANSFER BAŞARISI

Beşiktaş'ta Sportif Direktörlük görevine getirildikten sonra hakkında soru işaretleri olan ve ilk başlarda eleştiri alan Ceyhun Kazancı, sezon açılışının daha 13. gününde hedeflenen transferlerin 5 tanesini bitirerek büyük takdir topladı.

Geçen sezonun devre arasında Gedson'a imza attıran Ceyhun Kazancı, transfer döneminin açılmasıyla Saiss, Cenk Tosun, Weghorst ve son olarak Muleka'ya imza attırdı. Kazancı ayrıca, yıllardır sözleşme görüşmeleri çok uzatılan Atiba ile de hemen anlaşarak tecrübeli futbolcunun kampa katılmasını sağladı. Bir kaç gün içinde Türk stoper olarak Emrecan Uzunhan'ın transferini de bitirmesi beklenen Ceyhun Kazancı, bir teknik direktörün en çok istediği şey olan 'transferlerin kampa yetişmesi' olayını da gerçekleştirmiş oldu.


- Harıng
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Valerien Ismael Avusturya Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title