Haberler

Beşiktaş, Senegalli Diatta ile Sözleşme İmzaladı

Beşiktaş, Senegalli Defans Oyuncusu Lamine Diatta ile 1 Yılı Opsiyonlu 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Beşiktaş, Senegalli defans oyuncusu Lamine Diatta ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Asbaşkan Behçet Ümitlen ile yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş'in de hazır bulunduğu imza töreninde Senegalli defans oyuncusu Lamine Diatta, kendisini 3 yıllığına Siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Asbaşkan Behçet Ümitlen, imza töreninde yaptığı açıklamada, Diatta'nın uzun zamandır takip ettikleri bir futbolcu olduğunu belirterek, "Gelmesi bugüne kısmetmiş. Diatta'yı teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda ve Ali Gültiken'in

katkılarıyla Beşiktaş'a kazandırdık" diye konuştu.

Senegalli defans oyuncusu Diatta ise, konuşmasına Türkçe olarak, "Merhaba Beşiktaş, ben geliyorum. En büyük Beşiktaş" diyerek başladı. Beşiktaş'ta olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Diatta, "Burada olmaktan çok mutluyum. Bu kadar büyük ve prestijli bir takımda olmaktan gurur duyuyorum. Çok büyük hedeflerimiz var, Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig'de takım arkadaşlarımla birlikte çok büyük başarılara imza atacağız" dedi. Türkiye'yi ve birkaç kelime Türkçe bildiğini ifade eden Diatta, Siyah-beyazlı

takımda uyum sorunu yaşayacağımı düşünmediğini kaydetti.

2002 Dünya Kupası'nda Beşiktaşlı eski futbolcu İlhan Mansız'ın Senegal'e attığı golün hatırlatılması üzerine Diatta, "Dünya Kupası'ndaki en kötü anılarımdan biriydi. O maçı kaybettik. Ama şu an buradayım ve çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sakat olduğu yönündeki haberlerle ilgili olarak ise Diatta, "Gerçek olan sağlık kontrolleridir. Ben de tüm kontrollerden geçtim. En ufak bir sorunum yok" dedi. Kendisini hazır hissettiğini söyleyen tecrübeli defans oyuncusu, "En son 17 Haziran'da Senegal Milli Takımı ile maça çıktım. Son dönemde de Bordeaux

ile antrenmanlara çıkıyordum. Tabii ki takımla çalışmak daha farklı olacak" diye konuştu. Fransız oyuncu Cisse'nin Beşiktaş'ta olmasının kendisi için avantaj olacağını dile getiren Diatta, "Benim de iyi çalışıp her zaman hazır olmam lazım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımıyla eşleşmesini de değerlendiren Diatta, "FC Zürih'i çok iyi bilmiyorum. Beşiktaş'ın çok büyük hedefi var ve bu hedefleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Senegalli defans oyuncusu Diatta, imza töreni sonrası 15 numaralı formayla basın mensuplarına poz verdi.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title